Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

trafik ile ilgili fıkralar

trafik ile ilgili fıkralar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
trafikle ilgili fıkra,trafikle ilgili fıkralar,trafik fıkraları,trafik hakkında fıkralar,komik trafik fıkraları

TRAFİK FIKRALARI

Tasarruf
Temel'in oğlu kan ter içinde koşarak eve kazanç Uy buba tam yüz bin lira tasarruf ettum, otobüse binmeyip yanına koştum Esas birazcık kavgalı; Ula oğlum ha azıcık daha akilli olsaydun da taksinin yanunda koşsaydın ya Daha fazla kazanirdun

Otomobil Hırsızı
Mahallenin bir tanasinde sıkça otomobil teypleri çalınıyormuş Adamın biri de arabasına, Otomobil teybi değil, boşuna uğraşmayındiye yazı yazmış Sabahtan üstelik baksa araba yok ve arabanın durduğu yerde bir kağıt; Üzülme ben taktırırım

Tır Şoförü
Bir tır şoförü kaza yapıp Temel'in evinden içeri girmiş Yolumu şaşirdum da Rize'ye nasil cideceğum, hemşo?
Temel cevap vermiş: Koridoru geçeysun, sağa sapaysun, tümdüz cideysun

Trafik Canavarı
İki adam ölür ve cennetin kapısına gelirler Cennetin kapısında sorgu meleği ve diğer görevliler beklemektedir Sorgu meleği birincil adama sorar: Hayatta iken ne meslek yapardın? İmamdım, ömrümü Allah yoluna verdim, her gün dua ettim, insanlara yardım ettim, harama el uzatmadım, vaazlar verdim çok iyi İmam Efendiyi cennetin kıyısında bir yere yerleştirinİkinci adama sorar: Sen ne iş yapardın? İstanbul'da taksi şoförüydüm mükemmel, beyefendiyi cennetin baş köşesine yerleştirinİmam bunu duyunca öfkelenir: Olamaz! Bu işte bir yanılgı olmalı Nasıl oluyor da benim gibi ömrümü Allah'a adamış bir insana cennetin kıyısında bir yer gösterirken, bir taksi şoförünü baş köşeye yerleştiriyorsunuz?Melek gülerek: Bak oğlum, sen vaiz verirken herkes uyuyordu, bu adam araba kullanırken herkes dua ediyordu!

Sahipsiz
Yargıç, otomobil aşırmak suçundan davalı olarak karşısına getirilen Temel'e sordu: Otomobil çalmışsın, bunu niçin yaptın söyler misin? Sahibi yok sanmistum Peki, sahibi olmadığı kanısına nereden vardın? Mezarluğun önine parketmistu da

Honda
Motor merakı olan bizim Temel gitmiş kendisine bir Honda motosiklet almış Denemek için, şehirlerarası yola çıkıp başlamış hız yapmaya Tepe aşağıya içten ilerlerken önde gitmekte olan bir Mercedese yetişmiş ve sürücüsüne; Sen Honda kullanmayi bilir misun?diye sormuş Mercedesin sürücüsü daha evet diyemeden Temel vınnn diye geçip gitmiş Mercedesin sürücüsü de geçilmeyi gururuna yediremeyip basmış gaza ve Temel'e yetişip sormuşeki sen Mercedesi bilirmisin?Bilmeeem,Ve vınnnnn diye tekrar uzaklaşmış Mercedesin sürücüsü birazcık ileride kan revan içindeki Esas'i görür görmez yardımına koşmuş ve sormuş:Geçmiş olsun Neden Hondayı biliyor musun diye soruyordun be kardeşim?Esas güçlükle kaldırmış kafasını:Hondanin freni neredeydi diye soracaktum

Âmâ Şahit
Mahkemede başat kazanın adap tanıkları arasında bir körün de bulunduğunu ayrım edince müdahale eder:Beyefendi bir hata var galiba, sen çıkabilirsinKör yanıtlar:Hakim Bey, benim de söyleyeceklerim olabilirHakim biraz da ilgiyle sorareki, söyle bakalım çarpıp kaçan arabanın plakası kaçtı?Valla plakasını bilmem ama kornası fadiyezdi

Boşanma Tartışması
Karı koca yolculuk ediyorlarmış ve arabayı adam kullanıyormuş Kadın söze başlamış:Hayatım Seninle 15 sene baştan başa güzel bir beraberliğimiz oldu Ama bundan böyle boşanmak istiyorum Adam bir şey söylememiş lakin gaza biraz dokunmuş Bayan devam etmiş:Neden? diye soracağını biliyorum Üzgünüm, nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum Nereden başlasam Birkaç aydır arkadaşın Joe ile birlikte oluyoruz ve ondan hoşlanıyorumAdam suskunluğunu sürdürmüş fakat, giderek hızlanıyorlarmışKadın devam etmiş:Evi ben istiyorum Hızları azıcık daha artmışAyrıca bankadaki hesabın yarısını ve arabayı da istiyorum Daha da hızlanmışlar Bayan konuyu bitirmeye karalıymış ama adamın sessizliğine de öyle bir amaç veremediğinden, ilgiyle sormuş:Sen hiç bir şey söylemeyecek misin? Sen bir şey istemiyor musun?Adam gaza azıcık daha yüklenirken nihayet suskunluğunu bozmuş:Hayır, zira en gerekli olan şeye zaten ben sahibimBayan şaşırmışO Kadar mi? Neymiş o?Araba tez yolun kenarındaki ağaca içten yönelirken adam şeytanca bağırmış:AIRBAG BENDEEEE!!!

Eltim gile gidiyom
Yeni ilçe olan bir köye trafik ışıkları yeni konmuş, ışıkların aşağıda bir polis bekliyor ve halkın ışıklara uymasını sağlamaya yani bir çeşitlilik trafik egitimi vermeye çalışıyormuş O sırada, bakmış ancak; bir kadın, elinde tuttuğu çocuğuyla, kırmızı yanarken karşıya geçiyor Hemen seslenmiş : Bayan, bayan! Nereye? Kadın dönüp : Viy! demiş Sana ne? Eltimgile gidiyom *

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt