Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

trafik ile ilgili sozler

trafik ile ilgili sozler
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
trafik ile ilgili ozlu sozler,trafikle ilgili sozler,trafik hakkında ozlu sozler

• Acele giden ecele gider
• Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli cok olmazdı
• Kazaları arabalar değil, insanlar yapar
• Bir anlık dikkatsizlik omur boyu pişmanlık getirir
• Kaza, en pahalı ceza
• Ciğnemezsen kuralı ne olu olur, ne yaralı
• Kaza geliyorum demez
• Ne hızlı, ne yavaş, her an dikkat vatandaş
• Dikkatsizlik ihmali, ihmal de tehlikeleri doğurur

Similar threads

Trafik İle İlgili Ozlu Sozler Trafik Haftası İle İlgili Ozlu Sozler Trafik İle İlgili Sozler Trafik İle İlgili Anlamlı Sozler • Kaza, en pahalı ceza • Ciğnemezsen kuralı ne olu olur, ne yaralı • Kaza geliyorum demez • Ne hızlı, ne yavaş, her an dikkat vatandaş • Dikkatsizlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Trafik ile ilgili Guzel Sozler, Trafik Haftası Sozleri, Trafik Haftası Ozlu Sozleri Ciğnemezsen kuralı ne olu olur, ne yaralı Kaza geliyorum demez Ne hızlı, ne yavaş, her an dikkat vatandaş Dikkatsizlik ihmali, ihmal de tehlikeleri doğurur Acele giden ecele gider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
İlk Yardımla ilgili guzel sozler İlk yardımın onemini anlatan sozler İlk Yardım İle İlgili Sozler * Acele giden ecele gider * Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli cok olmazdı * Kazaları arabalar değil, insanlar yapar * Bir anlık dikkatsizlik omur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Emniyet Kemeri İle İlgili Sloganlar Emniyet kemeri ile ilgili ozlu sozler Emniyet kemeri onemi hakkında sozler Emniyet Kemeri Kullanmanın Onemi İle İlgili Sloganlar Emniyet kemeri sizi hayata bağlar Emniyet kemeri, tekerlekli sandalyeler kadar bağlayıcı değildir Kazaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Trafikle İlgili Sloganlar,Trafik hakkında Sloganlar,Trafik Sloganları,Trafik İle İlgili Slogan Hızını azalt, omrunu uzat Arac değil, dikkatsizlik oldurur Bazıları hızı secer, siz yaşamayı secin Yargısız infazın kurbanı olma Trafik; sevgi, saygı ve hoşgoruyle guzeldir Uymazsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
858,498Konular
982,037Mesajlar
30,020Kullanıcılar
kralbproSon üye
Üst Alt