Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Trafik kaza tespit tutanağına hukuki açıdan itiraz

Trafik kaza tespit tutanağına hukuki açıdan itiraz
0
86

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Bugün sitemize gelen bir soruyu paylaşmak istiyorum önce Üyemiz şöyle bir soru sormuş trafik kazası yapmış olup tuttuğumuz tutanakta hakılı olduğum halde suçlu gözüküyorum itiraz etmeme karşın tramerden olumlu netice çıkmadı ne yapmam gerekir

Üyemizin bu sorusuna cevap vermeye çalışalım TRAMER kadar kaydedilmiş olan ve Kaza Tespit Tutanak Komisyonunca onaylanan kararları kesindir İtirazınız reddedilirse dava açmanız gerekir

KTT Komisyonunca Fiziksel Hasarlı Kazada aracınız haksız yere kusurlu sayılmış ise mahkemeden bilirkişi tespiti isteyebilirsiniz Araştırmacı raporunda hatasız bulunmuşsanız karşı taraf hasarınızı ödemezse davanızı açabilirsiniz *

Similar threads

Bugun sitemize gelen bir soruyu paylaşmak istiyorum once Uyemiz şoyle bir soru sormuş trafik kazası yapmış olup tuttuğumuz tutanakta hakılı olduğum halde suclu gozukuyorum itiraz etmeme rağmen tramerden olumlu sonuc cıkmadı ne yapmam gerekir Uyemizin bu sorusuna cevap vermeye calışalım TRAMER...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Trafik kazası tutanağına itiraz kaza tutanağına nasıl itiraz edilir Maddesel hasarlı trafik kazasına itiraz dilekçesi Bedensel Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağına itiraz hakkı TRAMER bünyesinde kaydedilen KAZA TESPIT TUTANAK ( K T T ) KOMİSYONU' nca onaylanan KTT KOMİSYONU Kararları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
352
trafik cezasına itiraz trafik cezasına itiraz dilekce orneği itiraz dilekce orneği Bu dilekceyi, bulunduğnuz yer trafik mahkemesine yoksa trafik mahkemesi olarak gorevlendirilmiş Sulh Ceza Mahkemesine ibraz etmeniz gerekirDilekce ile birlikte size tebelluğ edilen ceza tutanağı ile nufus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Trafik Cezasına İtiraz Dilekcesi Nasıl Yazılır? Trafik cezasına İtiraz dilekcesini ikamet ettiğiniz yerde bulunan Trafik Mahkemesine veya trafik suclarıyla yetkilendirilmiş Sulh Ceza Mahkemesine vermeniz gerekir Dilekce orneği aşağıdaki gibidir: İSTANBUL SULH CEZA MAHKEMESİ SAYIN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt