Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

trafik kazaları Onlemek Vatandaşı Bilinclendirmek Başka Neler Yapılabilir?

trafik kazaları Onlemek Vatandaşı Bilinclendirmek Başka Neler Yapılabilir?
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Genelde Trafik Kazaları Dikkatsizlik İle Meydana GeliyorBu Kazaları Onlemek İcin Vatandaşı Bilinclendirmek Haricinde Daha Başka Neler Yapılabilir?

Cevap: trafik kazaları Onlemek Vatandaşı Bilinclendirmek Başka Neler Yapılabilir?

Trafik kazalarını onlemek ve vatandaşı bilinclendirmek icin İl Jandarma Komutanlıkları Trafik timleri tarafından calışmalar yapılmaktadır Trafik kazalarının onlenmesi icin bugunun kucuğu, yarının buyuğu oğrenciler başta olmak uzere surucu ve vatandaşları bilinclendirecek eğitimler verilmektedir

Trafik bilincinin oluşturulması icin yılı icerisinde 523 ayrı seminerde 26300 oğrenci, surucu ve yaya bilinclendirilmiştir

Bunun yanında Her yıl mayıs ayının ilk haftasında kutlanan “Trafik Haftası etkinliklerinde trafik stantları acılmaktadır
Yapılan etkinliklerde başta oğrenciler olmak uzere vatandaşların trafik konusunda bilinclenmesi, duyarlılığının artırılması icin el broşurleri dağıtılmakta, afiş ve pankartlar suruculerin rahatlıkla gorebileceği yol guzergahlarına asılmaktadır