Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trafik Kazalarının Oranları

Trafik Kazalarının Oranları
0
197

Similar threads

Trafik Kazaları ve Nedenleri Nelerdir Trafik Kazaları ve Nedenleri Trafik kazaların olma nedeninin en onemlisi insanlardır Bu yuzde ortalama yuzde 94 civarındadırTrafik kazalarının oluşmasının en onemli etmeni insandır Bu oran ortalama %94’lere kadar ulaşmaktadır İnsan Faktoru %66...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
Trafik Kazalarının Nedenleri nedir trafik kazalarının sonucları nedir Trafik Kazalarının Nedenleri Ve Sonucları Trafik kazalarının oluşmasının en onemli etmeni insandır Bu oran ortalama %94lere kadar ulaşmaktadır İnsan Faktoru %66 Surucu %27 Yolcu %1 Arac Faktoru %5 Yol Faktorleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
trafik kazalarının en buyuk 5 nedeni Genelde trafik kazalarında etken olan faktorleri şu başlıklar altında toplamak mumkundur 1 İnsan faktoru 2 Yol ve trafik yoğunluğu faktoru 3 Arac donanım faktoru 4 Coğrafi ve iklimsel faktor 5 Trafik yonetim,denetim ve uygulaması
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Trafikteki Kazaların sebepleri Trafik Kazaları Ulkemizde her gun yaklaşık 600 ve her saatte 27 trafik kazası oluyor Bu kazalarda gunde ortalama 520 kişi oluyor, 200 kadar kişi de yaralanıyor Ortalama her yıl 56 bin kişi hayatını kaybediyor ve 100200 bin kişi de yaralanmaktadır Trafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Trafik Kazalarının Nedenleri Trafik Kazalarına karşı alınacak onlemler nelerdir Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri şunlardır: 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre 5 Trafik yonetim,denetim ve uygulaması İnsan Faktorune Bağlı Trafik Kazalarının Nedenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt