Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Trafik kazalarının resimleri, trafik kazalarının nedenleri nelerdir?

0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri

Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir :
1 İnsan
a) Surucu
b) Yaya
c) Yolcu
2 Yol
3 Taşıt
4 Cevre
5 Trafik yonetim,denetim ve uygulaması

İnsan Faktorune Bağlı Trafik Kazalarının Nedenleri
a) Acemilik,
b) Dikkatsizlik,
c) Uzun sure uykusuzluk,
d) Hatalı sollama,
e) Aşırı hız,
f) Fazla yuk taşımak,
g) Alkollu arac kullanmak,
h) Bazı ilacları kullandıktan sonra arac kullanmak,
i) Trafik kurallarını dikkate almamak,
j) Rutin arac bakımlarını yaptırmamak

Similar threads

Cevap: trafik kazalarının nedenleri nelerdir Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre 5 Trafik yonetim,denetim ve uygulaması İnsan Faktorune...
Cevaplar
0
Görüntüleme
383
trafik kazalarının sebepleri nelerdir maddeler halinde yazarsanız sevinirim Cevap: trafik kazalarının başlıca sebepleri nelerdir Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Trafik Kazalarının Nedenleri Trafik Kazalarının Nedenleri nelerdir Trafik Kazalarının Nedenleri Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Trafik Kazalarının Sebepleri Trafik Kazalarının nedenleri Trafik Kazalarının Sebepleri Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Trafik Kazalarının Sebepleri Trafik Kazalarının nedenleri nedir Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre 5 Trafik yonetim,denetim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt