Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trafik kazası geçiren sunucu Zeynep Tandoğan ölümden döndü

Trafik kazası geçiren sunucu Zeynep Tandoğan ölümden döndü
0
45

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
trafik_kazasi_geciren_sunucu_zeynep_tandogan_olumden_dondu_1594275158_1016.jpg

Ünlü sunucu Zeynep Tandoğan trafik kazası şoku yaşadı. Kaza sonrası Instagram hesabından paylaşım yapan Tandoğan, "Emniyet kemeri bir kez daha canımı kurtardı" dedi.

Birçok programın sunuculuğunu yapan Zeynep Tandoğan, aracıyla hareket halindeyken başka bir aracın çarpması sonucu kaza yaptı. Kaza anını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Tandoğan, aracının perte çıktığını söyledi. 

WoXTG_1594275208_3644.jpg

Kaza anının fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Tandoğan, "Bir yıl içinde tam 2. kez Allah beni evladıma bağışladı. Bugün Dragos'ta aracımla büyük bir kaza atlattım. Airbagler patladı. Sol kulağım bu sebeple az duyuyor ancak emniyet kemeri bir kez daha canımı kurtardı, spin atıp direklere vururken… Hızla gelen bir araç sağ taraftan bana vurdu ve ben spin atıp araba hakimiyetimi kaybettim. Araba perte çıktı. Yeni araba almam gerekecek ama olsun bugün hayattayım."

027kb_1594275230_1256.jpg

Similar threads

Usta sanatçı Mazlum Çimen, Akçakoca yolunda trafik kazası geçirdi. Geçirdiği kazayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan sanatçı, durumunun iyi olduğunu belirtti. Şevkat Yerimdar dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Mazlum Çimen, Akçakoca yolunda talihsiz bir kaza geçirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Sevilen oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz haftalarda İzmir’den İstanbul’a dönerken büyük bir trafik kazası atlattı. Aracı takla atan Tolgahan Sayışman kaza sonrası ilk kez konuştu. Tolgahan Sayışman önceki gün Ortaköy'de objektife yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda İzmir'den İstanbul'a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde seyir halinde iken trafik kazası geçiren Alişan kasko şirketinden hasarlı aracı için 1 milyon TL ödeme alacağı ortaya çıktı. Şarkıcı Alişan önceki gün ailesiyle birlikte şahsi otomobiliyle İstanbul’dan İzmir’e giderken kaza geçirdi. Kazada Alişan ve araçta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde seyir halinde iken trafik kazası geçiren Alişan ve eşi Buse Varol Tektaş, tatile giderken araç kullanacaklarını söylediler. Alişan ve eşi Buse Varol Tektaş, basının sorularını yanıtladı. Çift, tatile giderken araç kullanacaklarını belirttiler. Varol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde seyir halinde iken trafik kazası geçiren Tektaş ailesi, ölümden döndü. Yara almadan kurtulan Buse Varol ve oğlu Burak'ın dışında yabancı uyruklu bakıcılarının hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralarla kazayı atlatan Alişan o anları anlatınca gözyaşlarını tutamadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt