Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trafik kazası

Trafik kazası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yaşlı bir çiftlik sahibi trafik kazasında mağdur olduğu gerekçesiyle, mahkemede savunma yapmaktaydı
Kazaya sebep olan nakliye firmasının avukatı sordu:
Kaza yerine gelen polis ekibine İyiyimdemediniz mi?

Çiftlik Sahibi ifadesine başladı:
Traktörümün peşinde besili ineğim sarıkız ile birlikte sırası gelmişken, bu nakliye şirketinin kamyonu

Avukat sözünü kesti;
Ayrıntıları sormuyorum, yalnızca şu soruya yanıt verin
Kaza Yerine gelen polis ekibine İyiyimDediniz mi? Demediniz mi?

Derhal efendim, biz sarıkız ile birlikte sırası gelmişken

Avukat yeniden çiftçinin sözünü kesti ve hakime dönerek:
Efendim, Bu adam kaza yerine gelen polis ekibine, kendisine durumunu sorduğu zaman Fazla iyiyimdemişti
Hemen aradan 34 hafta geçtikten sonradan mağduriyetini öne sürerek, müvekkilimi dava ediyor
Lütfen kaza esnasında iyi olduğunu söyleyip söylemediği konusunda ancak soruma aracısız olarak yanıt vermesini söyler misiniz?

Dominant:
Bir dakika Önce şu sarıkız hikayesini dinlemek istiyorum

Çiftlik Sahibi hakime teşekkür edip, ifadesini sürdürür:
Bu taşıma şirketinin kamyonu traktörüme çarptığında, ben bir hendeğe, sarıkız başka bir hendeğe savrulduk
Sersemlemiş bir halde yatarken, üstelik sarıkızın yanık yanık böğürmelerini duyabiliyordum
anlaşılan çok acı çekiyordu
O sırada anında oradan geçmekte olan polis ekibi durdu ve memurlardan birisi gidip diğer hendekte yatan sarıkıza baktı
1 2 dakika sonra da tabancasını çıkarttı ve inlemekte olan sarıkızı iki kaşının ortasından vurdu
Ardındaki elinde dumanı tüten tabancası ile yanıma geldi ve bana Sen nasılsın Amcadiye sordu
Siz olsanız ne cevap verirdiniz? *

858,496Konular
981,886Mesajlar
29,923Kullanıcılar
OnurMandrakeSon üye
Üst Alt