Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

trafik neden önemlidir

trafik neden önemlidir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
trafik neden önemlidir

trafik kazalarından korunmak için trafik kurallarını öğrenip, bu kuralları uygulamak fazla önemlidir “Keşke dememek için trafik kurallarına eksiksiz olarak uyunuz
Trafik kurallarının her birinin uzun araştırmalar ve incelemeler sonucu konulduğunu unutmayınız
Göz görür,göz ışık olmaz ise görmezGözün görmesini ışık sağlarTrafiğin ışığı ise kurallarıdırKuralsız trafik asla düşünülemez Kuralsız yaşanan trafik,trafik yok bir trajediktir Bu gün ülkemizde karayollarını kullanan sürücülerin yüzde doksanı trafik kuralların bilmiyor ya da uygulamıyorlarBunun bir nedeni olmalıdırNedenler üzerine gidildiğinde çalışmalar sonucu karayollunu kullanan sürücülerin yüzde yetmiş ve sekseninin büyük bir çoğunluğunun trafik eğitimi almadan karayolluna kullanma hakkına sahip olduğu ortaya çıkmaktadırBu sürücüler bir şekilde karayollarını kullanım hakkına sahip olmuşlar ama karayollarında uygulanacak kuralları bilmiyorlar ya da uygulamıyorlarBu bir eğitim eksikliğidirÇünkü eğitim hafıza yükleme değil,insanlara tutum biçimi kazandırmadırTrafik kuralları bir tavır biçimi olduğundan insanlara bu nitelik eğitim verilerek kazandırılmamıştırBu niçin ile karayollarında kurallar yeterince uygulanamadığından trafik kazaları önlenememektedirTrafik kazalarının en büyük faktörü insanlardırİnsanları yeterince trafik konularında eğitiniz kuralları uygulamayı öğretiniz oluşabilecek çok kazaları önlemiş oluruzÇünkü tüm başarılar eğitim ile elde edilirİnsan davranışlarına ve yapacaklarına kendi karar verir oluşacak sonuca da alın yazısı adı verirlerDemek olur fakat bu durumda insanların kaderleri kendi ellerinde beyninde ve düşüncesinde saklıdırKarayollarında trafikte insanların yaşadığı trafik kazaları bir kader yok bilgisizli ve sorumsuzluktur Çünkü karayollarını kullanan bütün insanların trafik kurallarına uyma ve uygulama gibi bir sorumlulukları vardır Bu sorumlulukların öğretilmesi bilgilendirilmesi iyi nitelikli önemli bir eğitim ile insanlara öğretilebilinir kazandırabilinirEğitilmenin öğretilmenin alternatifi eğitimsizlik olamaz *

858,505Konular
982,552Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt