Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trafik Polisinin Anlamı Nedir

Trafik Polisinin Anlamı Nedir
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Trafik Polisinin Anlamı

Trafik Polisi'nin anlamı kısaca tanımı;Trafik Kanunu ve bağlı mevzuatın cizdiği sınırlar icerisinde, trafiğin yonetim ve denetimi, arac tescil, surucu belgesi, trafik kazaları ve ceza işlemleri ile onleyici guvenlik hizmetlerini yerine getirme bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişilere denir

Trafik Polisi;Trafik kazalarının oluş nedenleri ile ilgili tum unsurları kapsayan istatistik verileri ve bilgilerini toplamak, değerlendirmek, sonuclarına gore gereken onlemlerin alınmasını sağlamak ve ilgili kuruluşlara teklifte bulunmak,Hasar tazminatı odemelerini hızlandırmak amacıyla, sigorta şirketlerince istenecek gerekli bilgi ve belgeleri vermek,Ayrıca bu Karayolları Trafik Kanunuyla ve bu Kanuna gore cıkarılmış olan yonetmeliklerle verilen diğer gorevleri yapar

imagestrafikpolisininanlaminedir5ad8b56f8e452

Similar threads

Trafik Polisi Ne İşe Yarar Trafik Polisinin Gorevleri Arac ve suruculerde gerekli belge ve gerecleri, suruculerin ve karayolunu kullanan diğer kişilerin kurallara uyup uymadığını denetlemek, Duran ve akan trafiği duzenlemek ve yonetmek, Trafik kazalarında trafik kaza tespit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Trafik Polisinin Gorevleri Nedir Trafik Polisinin Gorevleri Nelerdir Trafik Polisi, Trafik Kanunu ve bağlı mevzuatın cizdiği sınırlar icerisinde, trafiğin yonetim ve denetimi, arac tescil, surucu belgesi, trafik kazaları ve ceza işlemleri ile onleyici guvenlik hizmetlerini yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Trafik Polisinin Anlamı Trafik Polisi'nin anlamı kısaca tanımı;Trafik Kanunu ve alt mevzuatın çizdiği sınırlar içerisinde, trafiğin yönetim ve denetimi, araç tescil, sürücü belgesi, trafik kazaları ve ceza işlemleri ile önleyici emniyet hizmetlerini yerine getirme data ve becerisine sahip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Trafik Polisi İle İlgili Yazı paylaşır mısınız Cevap: Trafik Polisi İle İlgili Yazılar Trafik Polisi, Trafik Kanunu ve bağlı mevzuatın cizdiği sınırlar icerisinde, trafiğin yonetim ve denetimi, arac tescil, surucu belgesi, trafik kazaları ve ceza işlemleri ile onleyici guvenlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Trafik Polisinin Ozellikleri Trafik Polisinin Ozellikleri Nelerdir * Arac ve suruculerde gerekli belge ve gerecleri, suruculerin ve karayolunu kullanan diğer kişilerin kurallara uyup uymadığını denetlemek, * Duran ve akan trafiği duzenlemek ve yonetmek, * Trafik kazalarında trafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt