Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trafik Polisinin Önemi

Trafik Polisinin Önemi
0
141

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Trafik Polisinin Önemi

Trafik Polisinin Önemi Nedir

Modern yönetim ilkelerinin uygulanması, gerçekleştirilen değişik proje ve etkinliklerin değerlendirilip denetlenmesi ve amaçların gerçekleştirilmesinde zorunludur Buna kadar mevcut trafik durumu ve işleyişinin, alanında bilirkişi görevlilerce teknik ve yasal açıdan denetimi hayati bir rol oynamaktadır Hukuki alanda düzenleme ve teftiş faaliyetleri dahilinde polislerce yerine getirilen görev ve yetkilerin ise manâlı bir rolü bulunmaktadır Trafik polisi, kontrol görevlerini yürürlükteki mevzuata göre uygularken iki amaca yönelik faaliyet gösterir Bunlar yasal teftiş görevi ve eğitim hizmetinin sunulmasıdır Yaşam alanı içerisinde hataları belirleyen, hukuki cezayla beraber teknik uyarıları da öngören bu eğitim misyonu etkin ve modern eğitim yöntemleriyle benzerlik taşımaktadır Trafik polisi, aynı zamanda kaza riskinin yüksek olduğu karayolu trafik akışı içinde canlı bir dikkat işlevi görmektedir Ek olarak teknik kapsamda yaya ve sürücülere yönelik uyarılarıyla da halkla birebir ilişki kurma imkanına sahiptir

kaynak:vikipedi *

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt