Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trafikte Anne ve Çocuğuna Saldırmıştı: O Maganda Gözaltına Alındı

Trafikte Anne ve Çocuğuna Saldırmıştı: O Maganda Gözaltına Alındı
0
21

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-09c0fb6c83d50cdc84fcc0fd1a1a7372325eb703.jpg

Görüntüleri dün akşam toplumsal medyada gündem olan trafik magandasının gözaltına alındığı öğrenildi.

Ajanslar, dün akşam İstanbul Maltepe'de  Ş.A. adlı bir kadın şoföre hakaret ederek aracının aynasını kıran kent eşkıyasının gözaltına alındığını bildirdi.

Adının Utku Karataş olduğu öğrenilen ve  Üsküdar'da yakalanarak gözaltına alınan maganda, polisteki tabirinde yolda öne geçmek için müsaade istediğini belirterek, 'Araçtaki bayan şoför 'Şerefsizim inat ettim, yol vermeyeceğim, geçemeyeceksin' dedi. Ben de bu lafına kızdım, aracımla önüne geçtim. Bunun üzerine kendisi aracıyla benim aracımın sol yan kısımlarına çarptı ve durdu. Ben de bunun üzerine aynasını kırdım' dedi. 

Ajanslara nazaran Utku Karataş da aracına saldırdığı şoför Ş.A.'dan şikayetçi olurken hakkındaki tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Silahlı ve drift yaparken çekilmiş manzaraları ortaya çıktı ????

????