Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trafikte Olumsuz Olayların Nedenleri

Trafikte Olumsuz Olayların Nedenleri
0
208

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Trafikte Olumsuz Olayların Nedenleri Nelerdir

Trafikte Olumsuz Olayların Nedenleri Hakkında Bilgi

Dunyada belki de trafikte en dikkatsiz halklar arasında ilk sıralardayız Ulkemizde her gecen gun dikkatsizlik ve daha başka sebepler yuzunden kaza oranı artıyor Trafikte yaşanan bu olumsuzlukların ve kazaların sebepleri şoyle sıralanabilir

1 İnsan

a) Surucu
b) Yaya
c) Yolcu

2 Yol

3 Taşıt

4 Cevre

5 Trafik yonetim,denetim ve uygulaması

a) Acemilik,
b) Dikkatsizlik,
c) Uzun sure uykusuzluk,
d) Hatalı sollama,
e) Aşırı hız,
f) Fazla yuk taşımak,
g) Alkollu arac kullanmak,
h) Bazı ilacları kullandıktan sonra arac kullanmak,
i) Trafik kurallarını dikkate almamak,
j) Rutin arac bakımlarını yaptırmamak

Similar threads

Trafik Kazaları ve Nedenleri Nelerdir Trafik Kazaları ve Nedenleri Trafik kazaların olma nedeninin en onemlisi insanlardır Bu yuzde ortalama yuzde 94 civarındadırTrafik kazalarının oluşmasının en onemli etmeni insandır Bu oran ortalama %94’lere kadar ulaşmaktadır İnsan Faktoru %66...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Trafik Kazalarının Nedenleri Trafik Kazalarına karşı alınacak onlemler nelerdir Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri şunlardır: 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre 5 Trafik yonetim,denetim ve uygulaması İnsan Faktorune Bağlı Trafik Kazalarının Nedenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Trafikte Olumsuz Olayların Nedenleri Nelerdir Trafikte Olumsuz Olayların Nedenleri Hakkında Bilgi Dünyada şayet de trafikte en akılsız halklar aralarında birincil sıralardayız Ülkemizde her geçen gün ihmal ve daha başka sebepler yüzünden kaza oranı artıyor Trafikte yaşanan bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Cevap: trafik kazalarının nedenleri nelerdir Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre 5 Trafik yonetim,denetim ve uygulaması İnsan Faktorune...
Cevaplar
0
Görüntüleme
387
Trafik Kazalarının Nedenleri Trafik Kazalarının Nedenleri nelerdir Trafik Kazalarının Nedenleri Trafik Kazalarının Başlıca Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Surucu b) Yaya c) Yolcu 2 Yol 3 Taşıt 4 Cevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,497Konular
982,549Mesajlar
30,286Kullanıcılar
yasiinakbsSon üye
Üst Alt