bilgisayarci
FD Üye

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un Timsah Celil'i olarak tanınan ve sevilen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz günlerde trans birey olduğunu duyurmuş ve toplumsal medya hesaplarında ismini değiştirmişti. Bilhassa TikTok uygulamasında yaptığı canlı yayınlarla dikkat çeken ve yaptığı yayınlarda kendisine gelen soruları yanıtlayan Yılmaz, ailesinin reaksiyonlarından de bahsetmişti. Ahmet Melih Yılmaz'ın annesi Zuhal Yılmaz, durumla ilgili açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...
Geçtiğimiz günlerde trans birey olduğunu duyuran oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, çıkan haberler sonrası toplumsal medyada tanınan hale geldi. Bilhassa TikTok hesabını faal bir formda kullanan oyuncu, açtığı canlı yayınlarda hayranlarıyla sohbet ederek hakkındaki soruları yanıtlamasıyla dikkat çekiyor. Yaptığı bir yayında yaşadığı duruma babasından çok annesinin reaksiyon gösterdiğini söyleyen Ahmet Melih Yılmaz'ın annesi hususla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...
Ahmet Melih Yılmaz'ın Annesinden Açıklama
Geçtiğimiz haftalarda trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz, 'Ben bütün benlerimi seviyorum esasen. Sizi bilemem tabi' tabirlerini kullanmıştı. TikTok hesabından yaptığı yayınlarla dikkat çeken Yılmaz, takipçilerinden gelen sorulara karşılık verirken annesinin duruma yansılı olduğunu söz etmişti. Anne Zuhal Yılmaz husus hakkında açıklamada bulundu.
Kimseyi İlgilendirmez!
Ahmet Melih Yılmaz'ın annesi Zuhal Yılmaz, Gazeteci Arif Hür'e yaptığı açıklamada, 'Onun gerisindeyim. Bu bizim aile sorunumuz. Kimseyi ilgilendirmez. Herkes kendi ömrüne baksın. Bu tip haberlerle gündeme gelmek istemiyoruz' sözlerini kullandı.
Niçin Görüşmeyeyim?
Gazetecinin kendisine 'Oğlunuzla görüşüyor musunuz?' biçiminde yönelttiği soruya Zuhal Yılmaz, 'Oğlumla görüşüyorum. Niçin görüşmeyeyim?' sözüyle karşılık verdi.