Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Transformers: Fall of Cybertron Geliyor mu?

0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

2019 yılında yayınlanan ve sinema oyunlarına kıyasla başarılı bulunan Transformers: War for Cybertron’un devam oyunu duyuruldu
GameInformer tarafından duyurulan devam oyunu Fall of Cybertron High Moon Studios tarafından geliştirilecek ve Activison tarafından yayınlanacak Oyun ‘Autobot’lar ile ‘Decepticon’lar arasındaki ic savaşı anlatmaya devam edecek

Haberde aşka bir detay paylaşılmazken, derginin Kasım sayısının kapak resmini Transformers: Fall of Cybertron’un susleyeceği ve oyuna ait ozel olarak ayrılmış 12 sayfada oyunun hikayesi ve oynanışı hakkında bilgeler paylaşılacağı belirtildi

Similar threads

Transformers: Fall of Cybertron Geliyor mu? 2010 yılında yayınlanan ve sinema oyunlarına kıyasla başarılı yer alan Transformers: War for Cybertron ’un devam oyunu duyuruldu GameInformer tarafından duyurulan devam oyunu Fall of Cybertron High Moon Studios göre geliştirilecek ve Activison...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Transformers: Fall of Cybertron Ne Zaman Cıkıyor Transformers: Fall of Cybertron Cıkış Tarihi imagestransformersfallofcybertronnezamansatista5ae8fa4f8bda6 Nostaljik oyun severlere mujde: Bir donemin keyifli cizgi dizisi Transformers, sinemadan sonra oyun dunyasının da gozdelerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Transformers: Fall of Cybertron Ne Süre Çıkıyor Transformers: Fall of Cybertron Çıkış Tarihi Nostaljik oyun severlere müjde: Bir dönemin keyifli çizgi dizisi Transformers, sinemadan sonra oyun dünyasının da gözdelerinden biri olma yolunda Yeni üretim Transformers: Fall of Cybertron, High...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
transformers fall of cybertron 0xc0000142hatası !!! Arkadaşlar win8 pc var tfoc yukledım amam bu hatayı alaıyorum baska sıtlerden de baktım cozum bulamadım yardım edersenız sevınırm Verdana
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Eskilerden beri takip ettiğimiz, animelerini izleyip, çizgi romanlarını okuduğumuz değişebilen robotların mücadelesine el atmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz Niye devam ediyoruz diye soracak olursanız bu oyun War for Cybertron’un devam oyunu niteliğini taşıyor War for Cybertron’da birbirine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
982,410Mesajlar
30,227Kullanıcılar
vkvkSon üye
Üst Alt