Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tren istassyonu katilleri yakalandı.

Tren istassyonu katilleri yakalandı.
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tren istassyonu katilleri yakalandı Cankurtaran Tren İstasyonu'nda cep telefonunu aşırmak isteyen kapkaççının saldırısı sonucu ölen Maliye Başhesap Uzmanı Dr Erdoğan Topalhocaoğlu'nun katil zanlısı kıskıvrak yakalandı Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, hesap uzmanının cep telefonunu bulmak için ikinci el cep telefonu satışı yapan dükkanlarda araştırma başlattı Aksaray ve Şirinevler'de yapılan aramalarda hesap uzmanı Topalhocaoğlu'nun lelefonu Şirinevler'de ikinci el cep telefonu satışı yapan İS'nin işyerinde bulundu Gözaltına alınan İS, cep telefonunu başka birinden aldığını belirtti İS'nin ifadesi doğrultusunda yapılan araştırmalarda ise İS'ye cep telefonunu sattığı benzer isimli şahıs İS, Keşan'da yakalandı Keşan'dan İstanbul'a getirilen İS verdiği ifadesinde telefonu, hesap uzmanını gasp ettiği iddia edilen Osman Temel'den aldığını söyledi 24 yaşındaki OT, düzenlenen şok operasyonla Şirinevler'de kıskıvrak yakalandı Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan OT suçunu itiraf ederek, bindiği trende hesap uzmanının cep telefonunu ayrım ettiğini ve aşırmak için fırsat kolladığını söyledi Cep telefonunu çalmak için hesap uzmanına içten yöneldiğini anlatan gaspçı, Ben cep telefonunu almak isterken, aramızda bir arbede yaşandı Ben telefonu alıp kaçtım Telefonunu çaldığım kişi ise beni kovalamak isterken açılan trenin kapısından düşerek betona çarptı Öldüğünü bilmiyordum Gazetelerden öğrendimdedi Çaldığı cep telefonunu 100 YTL karşılığında sattığı öğrenilen OT'nin, gasp ve cep telefonu hırsızlığı suçlarından daha önce 4 öbür sabıkası bulunduğu, olay ardından ise gasp ve adam öldürmeye sebebiyet vermesuçlarından yargılanacağı öğrenildi Telefonu satın alan ve aynı isimleri taşıyan iki kişi da OT ile birlikte sorgularının tamamlanmasının gerisinde Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi Habertürkcom  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt