trimasu trimasu tremasu tarifi kakaolu pasta altı labne peyniri (yeşil olanı) 2 yemek yemek kasıgı un 1,5 su bardağı seker 1 yumurta sarısı yarım kilo süt un, seker, yumurta sarısı, sütü pişir muhallebi kıvamına gelince, kaynayınca falan yani fokurduyoya işte o vakit ocaktan al biraz ılıyınca peyniri içine at ve yeniden karıstır peynir iyice erisin pasta altının içine dısına falan, 1 bardak suda erittiğin 2 tatlı kasıgı nescafeyi sür (bunu yan muhallebiyi yaparken yapıcaksınki, muhallebi hazırlanmış olucaya değin, pasta altı nescafeyi içine yesin en ince ayrıntısına kadar) (ha alt ayrıca muhallebiyi karıştırıp ayrıca o işlemi yapamican için, yardım etcek birini bul!) pstanın içine muhallebiyi sür, kapat, daha sonra dısına sür kenarlarına falan efendice yedir biraz soguyunca dolaba koy dolaptan çıkarıncada yemeden önce üstüne kakao dök