Tripkolic Ne Olur Gitme Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ancak tedavi gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir tedavi gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin gibi Sahte dolmaz gönüllerde Yaşadığın sevgilerde kahpe adın Belimde mızrak kalbimde İçtim yeniden sevgilim sana Şerefine yok şerefsizliğine Eğildim yeniden önünde gözlerim Yaş doldu ne olur gitme Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Değil ancak çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Değil ama tedavi gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Yok oysa yine ellerimde Değil ama ben sensizim Yokluğunsa derbederde Yalnız seni özledim Ah gözlerimde tek bir damla kaldı Ben sefil gittiğinde öldüm yarim Bilmesen de arkadaş kefil Sus ve dinle son dört var Kaderde de daima tasa var Sahte gülüşdense zarar Her gün aynı sahne oynar Kandırılır insan ve Yalan batmış hayatlar Gözleriyse yaş dolar Hemen otur ağla yar Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok oysa çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok fakat tedavi gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Sensizlik de var kalbimde Var evet var Melankolik düşlerimin İçindeki sorular Ellerimde yalnızlığı oynuyor bu aralar Anlamam koca bir dünya Neden gelir bana dar Ben miyim sen misin yoksa hayat mı suçlu Sevenlerin dünyasına az daha gölge oldu Durmadan vurdu kurdu kahpe oyunumu Yoruldu bu karoser bana görülen buydu Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ancak çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Değil oysa çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme