Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tripkolic ''Sevgilim'' Şarkısının Sözleri

Tripkolic ''Sevgilim'' Şarkısının Sözleri
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tripkolic ''Sevgilim'' Şarkısının Sözleri tripkolic, sevgilim, şarkısı, sözleri, nedir, ile ilgili bilgiler burada melekler 1549252602 1549252602 tripkolicsevgilimsarkisininsozleri5c57b7fe3f62dtripkolicsevgilimsarkisininsozleri5c57b7fe3f62dtripkolicsevgilimsarkisininsozleri5c57b7fe3f62d Gözgöze geldim ruhumu çektin al benim kalbim senindi sevgilim aşk buysa yaşıyorum dünümü karaladım nedendir bilmiyorum ben aşkı seviyorum sevdamı yaşıyorum kalbime yazıyorum gerek de duymuyorum dünüme bakmıyorum seninle batmış batmış ben mutlu oluyorum yanında titriyorum kolunda ölüyorum benim tek gerçeğim hayatım herşeyim öbür dünyadayım seninle uçmaktayım ben sana yazıyorum diğer kart bilmiyorum son nefes çekiorum herşeyde yaşıyorum senin o gözlerin can yakar sevgilim çektikçe içindeyim sevmekte ölmekteyim bak seni seçtim ahh kendimden geçtim melantik oldum kuş olup sana kondum çığlık oldun özlemin gene vurdu sen benim nefesim ben aşkı buldum ben aşkı buldum artık fark etmez sevmesen de beni sevgim bitmez diri diri gömdü bak bu bedenimi de ateşe verdi yaktı sevgisiyle cennete düştüm yarı meleğim geceleri yanımda sardığım sensin derdime deva sevmişim deli gibi arkasında ane çığlık oldun özlemin gene vurdu sen benim nefesim ben aşkı buldum ben aşkı buldum artık ayrım etmez sevmesen de beni sevgim bitmez çığlık oldun özlemin gene vurdu sen benim nefesim ben aşkı buldum ben aşkı buldum bundan böyle fark etmez sevmesen de beni sevgim bitmez  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt