Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tripkolik Kimdir Biyografisi

Tripkolik Kimdir Biyografisi
0
197

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tripkolik Kimdir Biyografisi tripkkolik kimdir hayatı biyografisi müzik çalışmaları şarkıları resimleri ile ilgili bilgiler burada melekler Son zamanlarda rep arabesk gibi bir türle dizleyiciyle buluşan Tripkolik 24 Kasım 1989'da Pendik'te doğmuşHala Pendik'te yaşamış Tripkolik'in esas adı SedaRap arabesk söyleyen Seda bakın kendisiyle yapılan bir röportajda neler anlatmış; 1548241136 1548241136 tripkolikkimdirbiyografisi5c5a6a05c5443tripkolikkimdirbiyografisi5c5a6a05c5443tripkolikkimdirbiyografisi5c5a6a05c5443 Tripkolic Kimdir ? Bize Azıcık Kendinden Bahsedermisin ? Tripkolic : 11241989 İSTANBUL PENDİK Doğumluyum 19 Yaşındayım İsmim SEDA PENDİK’ TE Oturuyorum SANTİ Dinlerım Rap Söylerim Niçin Rap Müziği Tercih Ettiniz Kendinizi Başka Müzik Tarzlarında ya da Dallarında Açıklama Edeceğine İnanmadın mı ? Tripkolic : Benım Tarzım Aslında R&B Fakat Bunun İçin Çalışmam Gerekli ve İlerleyen Zamanlarda Bunuda Yapacağım İnşallan Kendime Güveniyorum, İnanıyorum Yerine Geçmek Benim Tek Amacım Olsun Biraz Rap Geçmişinden Bahsedermisin? Tripkolic : Valla TraxJ Sayesinde RAP’e Birincil Adımmı Attım Böyle Bir Çabam Yoktu Öylesine Lakin Beğendiler ve Söylememi, Devam Etmemi İstedıler Bende Devam Ediyorum Türkiye’de ve Dünya’da Amaçlamak İstediğin Kişiler Kimler? Tripkolic : Gekko – G, Defkan ,Zeus, SANTİ ( ABİM )Benimle RAP Yapmıyor Onunlada Bir Ortak Çalışma Gerçekleştirmek İsterim Ha! Birde Chrıstına Aguleara R&B Gerçekleştirmek İsterım Biraz Özel Hayatın’ dan Bahsedermisin ? Özel Hayatında Neler Yaparsın? Tripkolic : Özel Hayatımı Reklam Etmeme Lüzum Değil O da Bende Gizli Bir Müzisyen Gözünden Ülkemizin Son Durumu Nasıl Sence? Tripkolic : Kriz Var Kriz Hiç İyi Görmüyorum Gidiş Hattını Söz Yazarken Nelere Dikkat Edersin ? Gerçeklerimi Yazarsın Yahut Her Zaman Hayal Dünyandakilerimi Yazarsın? Tripkolic : Valla Güzel Bir Soru Tabiki Yaşadıklarımı ve Gerçekleri İçimde Olanları Yazarım Beat’ı Dinlerim ve Kendimi Kaybederim Yani Tümü Yaşanmış Şeyler Hayal Yok Benim Kendimi Saklayıpta İçimde Büyüttüğüm Duygularım Bunlar! Biraz Gelecekteki Planlarından Bahsedermisin? Tripkolic : Tabiki Benimde Herkezin Olduğu Gibi İs Konusunda Ileri Gitmek İstediğım Noktalar Var Fakat Rap Benim Herseyim, Tek Sevgilim Önce Onu İlerleteyim Herkeze Adımı Duyurmak ve Kendimi Göstermek İstiyorum Beat’ leri Neye Kadar Belirliyor ve Seçiyorsun? Tripkolic: Böylece Bi Lüxüm ve Seçimim Değil Önce Beat Bulup Sonra Sözümü Yazarım Ne Stil Bildirmek İstersem Ona Göre Beat’imi Seçerim  

858,496Konular
981,660Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt