Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tron acılmıyor

tron acılmıyor

Similar threads

http:img356**************img3565500asdasdasbx7 Oyuna Gırerken bu hatayı Alıyorum Sorunu daha once yaşayan veya cozumunu bılen varmı ? dx 9 Full package ındırdım Yukledım sorun yıne cozulmedı Denedıgım Pc Ler AsusX80Lseries Laptop Ve Evdekı Eskı pcmde Denedım 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Beyler Betrayer'i UTorrent üzerinden indirdim , kurdum Ama simgesine tıklayınca acılmıyor directx 90 ' ı felan kurdum onlarda sorun yok ne yapabılırım varmı bı cozumu ??
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Sa Arkadaslar San Adreas ı Ful Bir Sekılde ındırdım İbre Moduda Bu Sitede Arkadasın Biri Konu Acmıs ORdan İndirdim Ve Oyuna Attım San Adreasa Tıklıorum Directx 90 Hatası verıor Baska Yerde İndirdim O da Oyunda Arabaya Binerken Donuor Yardımcı olandan Allah Razı olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Beyler fifa ag baglantısı olmuyor acıl yardım pc ye format atıyorum 1 ılk gun sorunsuz oynuyorum ama yarn kalktıgımda baglantı kurulmuyor connecting loss hatası verıyor yardm edersenız sevınırım hamachi ila oynadım yıne olmuyor ben her format cektırmek zorundamıyım
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadşlar Oyunu Aldım Kurdum Oynuorum 5 Yada 8 Dk Sonra Oyundan Exe Hatası Vererek Çıkartıyor Bazıları Sistemin Kaldımıo, Dedi Eger Kaldırmıyosa Oyunda Kasma Olur Bende Ole Bir Şey Yok Sadece Exe Hatası Verıyor Sorunu Nasıl Çözebilirim SİNİR OLDUM KAÇ GUNDUR TAM GÖREWİ TESLİM EDİCEM OYUNDAN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt