Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tropico 4 Bina yeri değiştirme yardım

Tropico 4 Bina yeri değiştirme yardım
0
153

Similar threads

Arkadaşlar eskiden Nvidia Xpertvision 8500Gt Ekran Kartım vardı Crysis Warhead'ı yükledim çalıştı yanlız benim monitörüm 22olduğu için 1680x1050 ayarlıyorum aşırı şekilde donuyordu bu yüzden sinir oldum gittim Nvidia Zotac 9800GtAmp DDR3 512 Mb 256 Bit Ekrant Kartı aldım şimdi asıl sorun bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
22 senelik Disciples özellikle ikinci oyunu ile zirvesine ulaşmış, senaryo ve görselleriyle karanlık bir fantastik sıra tabanlı strateji serisi. Bu serinin Strategy First yapımı ikinci oyunu o kadar iyiydi ki fanları üçünü oyunun Heroes of Might and Magic’leşmeye çalışmasını kabullenemediler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde heyelanda, temelinin oturduğu tabanın yarısı kayan, 4 katlı ve 8 daireli bina, yıkılma riskiyle karşı karşıya kaldı. Binadakilerden kimileri meskenlerini boşalttı, tehlikeye karşın kalmayı sürdürenler de yaşadıklarını DHA'ya anlatıp yardım davetinde bulundu.  Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
XP de IP adresi değiştirme Xp Dns Adresi nasıl değiştirilir Xp Ip adresi nasıl değiştirilir 1) Denetim masası – Ağ Bantılarına Tıklanır 2)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla ozelliklere girilir 3)internet iletişim kuralları (TCPIP) kısmı işaretlenip ozellikleri butonuna giriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt