Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tropico 4 kasıyor

Tropico 4 kasıyor
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar tropiconun

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows Vista 7 (32 veya 64bit)

İşlemci: 2 GHz Quad Core CPU

Hafıza: 2 GB RAM

HDD: 5 GB boş disk alanı

Ekran kartı: Shader Model 30 (Geforce 8800 veya daha iyisi, Radeon HD4000Series veya daha iyisi), 512 MB, DirectX 90c
benim sistemim ise
İntel core i7
8gb ram
4 çekirdek
amd radeon hd 6625m 2 gb ve oyun high da kasıyor yardım edermisiniz(mediumdada azcık kasıyor) arkadaşlar sistemim iyi ama çoğu oyun kasıyor bi yardım edermisiniz
Edit:Ekran kartım güncel
Dipnot:Notebook

Similar threads

Evet arkadaşlar ben Smite oynuyorum ve oyun gerçekten çok kasıyor ping sıkıntım yok fakat fps 20 ile 25 arası bu fps'yi arttırmak istiyorum ve bunun için bilgisayarımda değiştirmem gereken şeyler ne acaba; Oyunun sistem gereksinimleri; Minimum Sistem Gereksinimleri: İşlemci: Core 2 Duo 24...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar sistemim şu İntel Core İ7 8GB Ram Amd radeon hd 6610m ekran kartı (2GB olarak aldım ama toplam kullanılabilir grafik belleği 5GB Yazıyor) Prototype oynarken sorun yaşamıyorum Fakat oyunda ekranda çok fazla patlamalar kurşunlar vs olunca ufak çaplı bir kasma oluyor Ekran kartının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Arkadaşlar Kafayı yicem Allah Aşkına biri yardım etsin mesela The Witcher 3 ü ele alalım benim sistem gereksinimlerim bir hayli karşıladığı halde en yüksek ayarlarda kasıyor kasma dediğim gözle görülür bir kasma değil mesela tuşa basıyorum elimi çektikten yarım saniye sonra duruyor adam ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 3 ay önce skyrim almıştım oyunu çok güzel zevkli bi şekilde oynadım doya doya oynadım bi süre sonra oyun kasmaya başladı halbuki oyunu ilk aldığımda hiç kasmıyordu yani high ayarlarda bende sinir oldum tabi bu duruma low ayarda oynıyım yeterki oynıyım dedim açtım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
YUN ORJİNALDİR sistem : 4 gb ram ati readon hd 4650 intel core 2 quad @9400 oyunu en düşük ayarda oynarken bile bazen oyun kasıyor ki bilgisayara format atalı 1 hafta oldu olmadı ve game booster ı denedim crysis 2 ye tıklayınca çalışmyı durdurdu diyor bu sorunu nasıl giderebilirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt