Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Troya//VaLe Durduk yere Banned

Troya//VaLe Durduk yere Banned
0
205

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar VaLe nickli charla troya serverinde oynuyordum ancak Durduk birden dc ve ardından Ban yedimÜzdüğüm ve kırdığım herkez icin özür dilerim

Chardan Son kare

http:**************photomyimages545bannedvwpng

Similar threads

En komik anons hikayeleri En komik anonsLar 1 Fenerbahce Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan anons krizi sonrası, daha once spor sahalarında yaşanan ilginc anons hikayelerini sizler icin derledik İşte spor sahalarında gorulen en ilginckomik anons hikayeleri 2 Yıl 1998, Turkiye Almanya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
mekanı farkı ile MSN nickleri mekan nickleri içinde melek geçen sözler melekler mekanı nickler melekler mekanı farkı ile msn nickleri gełeиe мeяħαвαgıđeиe ełωeđα šeωšeчđıи вeиı gıđeмezđıи вeиđeи αšłα ! υиυтαмαđıм šαимα ¢øκтαи υиυттυм κøяκмα !!! αđıиı šeяefšızвıяακтıм вıяακ ħeρ öчłe καłšıи...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Yolum duştu yanınıza Selam duydum şanınıza Benide alacakmısınız aranıza Arkadaşlar sevgili dostlar beni davet etti( adını unuttum sen yaz) Size beni sevdirdi Dediğine gore sitedekiler bir aileydi Aranıza bir kardeş daha geldi Biz ara sıra buluşacağız Beraber olacağız Aileden...
Cevaplar
4
Görüntüleme
442
Merhaba, Oncelikle bu yaziyi bu sitede bulunan sadece erkek uyelerin degil bayan uyelerinde okumasini ve daha once ask, sevgi, haset gibi duygulari tatmis, yasadiklarina saygisini halen koruyan herkesin en azindan bir iki satirda olsa bir seyler karalamasini rica ediyorum Cunku suan net...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
DEVE KERVANI Eskiden, İran’da, İsfahan şehrinde, Cemal adında kervancı bir genç yaşardı. Kervan sahipleri kervanlarını çok güvendikleri Cemal’e gönül rahatlığıyla teslim ederler ve onun kervandaki malları kendi malıymış gibi koruyup, gözeteceğini bilirlerdi. Günlerden bir gün, Cemal İsfahan’dan...
Cevaplar
3
Görüntüleme
757
858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt