Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En komik anons hikayeleri
En komik anonsLar
1 Fenerbahce Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan anons krizi sonrası, daha once spor sahalarında yaşanan ilginc anons hikayelerini sizler icin derledik İşte spor sahalarında gorulen en ilginckomik anons hikayeleri
2 Yıl 1998, Turkiye Almanya...
Yolum duştu yanınıza
Selam duydum şanınıza
Benide alacakmısınız aranıza
Arkadaşlar sevgili dostlar
beni davet etti( adını unuttum sen yaz)
Size beni sevdirdi
Dediğine gore sitedekiler bir aileydi
Aranıza bir kardeş daha geldi
Biz ara sıra buluşacağız
Beraber olacağız
Aileden...
Merhaba,
Oncelikle bu yaziyi bu sitede bulunan sadece erkek uyelerin degil bayan uyelerinde okumasini ve daha once ask, sevgi, haset gibi duygulari tatmis, yasadiklarina saygisini halen koruyan herkesin en azindan bir iki satirda olsa bir seyler karalamasini rica ediyorum Cunku suan net...
DEVE KERVANI
Eskiden, İran’da, İsfahan şehrinde, Cemal adında kervancı bir genç yaşardı. Kervan sahipleri kervanlarını çok güvendikleri Cemal’e gönül rahatlığıyla teslim ederler ve onun kervandaki malları kendi malıymış gibi koruyup, gözeteceğini bilirlerdi. Günlerden bir gün, Cemal İsfahan’dan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.