Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trt hadise dedi

Trt hadise dedi
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Trt hadise dedi ŞOVU DA FAZLA HOŞ 1548617352 1548617352 trthadisededi5c4e068c7ab0dtrthadisededi5c4e068c7ab0d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhadise121ekim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BELÇİKA’NIN “EUROVİSİON’DA BİZİM İÇİN YARIŞ TEKLİFİNİ REDDEDEN HADİSE, TÜRKİYE’Yİ TEMSIL EDECEK Ve Eurovision’da Türkiye’yi kimin temsilcilik edeceği belirlenmiş oldu TRT Eurovision için son kararını verdi ve Belçika’da yaşamış şarkıcı Hadise’nin Türkiye namına yarışacağını bildiri etti Kurumun belirlediği ismi öncelikle ifade eden TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, “Düzenlediğimiz anketin sonucunu dikkate alarak bizi Hadise’nin temsilcilik etmesine karar verdik diye konuştu TRT, Mayıs ’da Moskova’da yapılacak yarışma için namzet sayısını ikiye indirmiş, Şebnem Ferah ile Hadise finale kalmıştı “Ben henüz Hadise’yle tanışmadım, görüşmedim diyen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, niçin Hadise’de karar kılındığını ise şu sözlerle anlattı: Kliplerini izledim çok iyi şov yapıyor Hoş bir hanımefendi Yurtdışında yaşadığı için tanıdık olmayan dili de mükemmel bundan başka sponsorları var EMI, önemli bir marka ve Hadise’nin sponsorluğunu yapıyor EMI’ın bu konumu sebebiyle, TRT’nin tanıtım konusundaki eksikliklerinin de giderileceğini düşünüyorum Birçok şey, bu sponsorluk doğruca TRT’ye maliyeti daha eksik olacaktır  

858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt