Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TRT müzik kanalı

TRT müzik kanalı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
TRT bombaları patlatmaya devam ediyor arkadaşlarhemen de müzik kanalını kuracak ben fazla güzel ve mantıklı

Çocuk kanalı, Kürtçe kanal, Alevi açılımı derken hemen de müzik kanalı kuruyor! Özel kanalların maskarası iken korkulu rüyası olmaya başladı

Sonda söyleyeceğimi hemencecik her yerde söyleyeyim: Çocuk kanalı, Kürtçe kanal, Alevi açılımı derken TRT'nin son bombasını sizlerle paylaşıyorum Evet, TRT yeni bir müzik kanalı için düğmeye bastı Kişisel Olarak TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'den duydum TRT Çocuk ve Kürtçe kanaldan oldukça hoşnut olan Şahin, İstanbul Televizyonu'na bir müzik kanalı için çalışmalara başlaması talimatını verdi Nerede ve ne süre mı? Anlatayım

Geçtiğimiz çarşamba akşamı iki davetiyem vardı Biri Feshane Kültür Merkezi'ndeki Muharrem İftarı''na diğeri ise TRT'nin Tepebaşı Sütüdyoları'nda düzenlediği Makamı Hüseyin gecesine Tabii ben Makamı Hüseyin konserini tercih ettim İyi oysa de gitmişim! Kürtçe yayınlama yapan kanal açılımından sonraki en manâlı hamlesi olan Alevi vatandaşlarımız için hazırlanan özel yayınları canlı canlı izleme imkanı buldum TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, yardımcısı Zeynel Koç ve o akşamki programın ev sahibi İstanbul Televizyon Müdürü Ömer Erdem her konukla yakından ilgilendiler Benim gördüğüm, hissettiğim kadarıyla bu açılımda gayet samimiydiler İki akıl zihnimde gezinip durdu gece baştan başa Programın içeriğinin her anına yerleştirilmiş ehli beyt sevgisini bürüyen üzüntü ve bu hüznü sahiplenme hatta şekil değiştirme ne değin da kayda değer bizim için Celal Hoca'nın ruhunun derinliklerinden sesine yansıttığı engin duyuş herkes dek beni de duygulandırdı Erdal Erzincanlı'nın saza yön veren parmakları da öyle Fermani Altun, Ahmet Kilolu, Ali Kenanoğlu, Doğan Bernek, Süleyman Cem, Esin Çelebi, her gruptan insan, gerçekte birbirimize ne kadar da yakın olduğumuzu kavrama ettik Saza vuran el peygamber ümmetinin yüreğine dokundu Ey Hasan, Ey Hüseyin, Ya Ali! diye genişledi tüm yürekler

*

858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt