Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TRT Okul Kanalı

TRT Okul Kanalı
0
71

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
TRT Okul Kanalı Uydu Frekansı

TRT okul Kanalı Yayınlama Saatleri
TRT Okul Ders Programları

TRT ve Anadolu Üniversitesi işbirliği ile kurulan eğitim kanalı TRTMektep, “Hayat Boyu Eğitim sloganı ile 31 Ocak'ta yayına başladı

TRTOkul Kanalı Digitürk, DSmart, TİVİBU, Teledünya gibi platformlarda yer alacak, Türksat uydusu aracılığıyla da bütün Avrupa ve Asya ülkelerine yayınlarını ulaştıracak

TRTOkul kanalında Anadolu Üniversitesinin hazırladığı ders programları ve eğitimkültür programlarının yanı sıra, TRT tarafından hazırlanan farklı alanlara yönlendirilmiş yaş gruplarına karşın eğitimkültür programları, kısa spotlar, gençlere yönelik farklı alanlara yönlendirilmiş programlar yayınlanacak

TRT MEKTEP Yayınlarını

DSmart 130 Kanal
Teledünya 130 Kanal
Digitürk 66 Kanalda

TURKSAT 2A BATI PAKETİ
FREKANS : 11919 MHZ
POLARİZASYON : V (VERTİCAL)
SYMBOL RATE : 24444
FEC:34

Anadolu Üniversitesi, sadece Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri için yok, örgün eğitim bölge öğrencilerin de yararlanabileceği ders programlarının çekimine önem vermekte, iktisattan esas veri teknolojilerine tüm üniversite ders programlarına destek sağlamayı hedeflemektedir Hem, Üniversite göre, öğrencilere rehberlik edecek ayrı danışmanlık programları, eğitimkültür programlarının çekimleri yapılmaktadır

TRT kadar ise, hayatta karşılaşılan her konuyla ilgili bilgi vermek amacıyla, evdeki kullanılmayan malzemelerden dekoratif ev eşyası üretimi, anne ve çocuk sağlığı, koruyucu sağlık durumu, vatandaşların değişik millet kurumlarındaki işleri, mahkemeye kullanım, vatandaşlık hakları, hasta hakları, emlak alımı, vergi dairesi ve sosyal güvenlik kurumu ile ilgili işleri, tüketicilere yönelik bilgiler, spor eğitimi, yarışmalar, kültürsanat programları vb öbür konularda programlar hazırlanmaktadır Keza kanalda; gençlerin ilgisini çekecek müzik ve eğlence programlarına da yer verilecektir *

858,506Konular
983,074Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt