Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

TRT'nin yeni dizisi "Benim Adım Melek" reyting rekorları kırdı!

TRT'nin yeni dizisi "Benim Adım Melek" reyting rekorları kırdı!
0
146

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
trtnin_yeni_dizisi_benim_adim_melek_reyting_rekorlari_kirdi_1570094038_5399.jpg

TRT ekranlarının yeni dizisi Benim Adım Melek dün akşam yayınladığı 2. bölümüyle reyting rekorları kırdı.

Başrollerinde Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı TRT'nin yeni dizisi Benim Adım Melek 2 Ekim akşamı AB grubu reytinglerinde Fatih Portakal ile Fox Ana Haber birincilik elde ederken, Benim Adım Melek dizisi hemen ardından 5.91 reyting ile ikinci sırada yer aldı.

Kd13U_1570094347_1834.jpg

Afili Aşk ise 5.07 reyting ile 3.’lüğe geriledi. Sen Anlat Karadeniz ise reyting kaybı yaşadı ve Ab grubunda 17.sırada yer alabildi.

Similar threads

TRT ekranlarının yeni serisi Benim Adım Melek dün akşam yayınladığı 2. kısmıyla reyting rekorları kırdı. Başrollerinde Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın konum aldığı TRT'nin yeni dizisi Benim Adım Melek 2 Ekim akşamı AB öbeği reytinglerinde Fatih Portakal ile Fox Ana Haber birincilik elde ederken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
29 Ocak 2022 Cumartesi günü televizyonda yayınlanan yapımların reyting sonuçları belli oldu. Cumartesi akşamı Show Tv'de Güldür Güldür Show, Kanal D'de Şarkılar Bizi Söyler, Star'da Ölümsüz (Yabancı Sinema), FOX Tv'de Maske Kimsin Sen?, Tv8'de Survivor All Star, Atv'de Kardeşlerim, TRT1'de ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Star TV'nin final yapan dizileri furyasına bir yenisi daha eklendi. İddialara göre reyting kurbanı olan dizi 'Annemizi Saklarken' final yapıyor. Ekranlardaki macerasına henüz yeni başlamış olan 'Annemizi Saklarken' dizisi için final kararı çıktı. Başrollerinde Hande Doğandemir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Star TV'nin final yapan dizileri furyasına bir yenisi daha eklendi. Reyting kurbanı olan dizi 'Annemizi Saklarken' final yapıyor. Ekranlardaki macerasına henüz yeni başlamış olan 'Annemizi Saklarken' dizisi için final kararı çıktı. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Yaprak dökümü hız kesmeden devam ediyor. Fox Tv'nin büyük umutlarla başlayan dizileri arasında reyting savaşı başladı. Geçtimiz haftalarda ekranlara veda eden Elkızı'ndan sonra yeni bir Fox Tv dizisi ekranlara veda ediyor! Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda yayın günü değiştirilen Elkızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt