iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
1 paket Eti burçak bisküvi
2 paket Eti kakaolu bisküvi
50 gr margarin
2 ml rom aroması (isteğe bağlı)
1 paket çiğ krema
2 paket Eti Karam bitter
Tarif
1 paket krem şanti tozu 1 su bardağı süt ile çırpılır, içine 50 gr margarin konur
Hazırlamış olduğumuz kremanın içine 1 pk eti burçak ve 1 paket kakaolu bisküvi ufalanır yoğrulur, ele yapışmayan bir hamur elde edinceye kadar diğer kakaolu bisküvi eklenir (arzuya göre rom da konur), ceviz büyüklüğünde parçalar hazırlanır
Biraz soğuması için buzdolabında bekletilir
Ayrı bir yerde 2 pk bitterimizi küçük parçalara ayırdıktan sonra 1 pk çiğ krema ile benmari usulde eriterek dinlenmiş trufflarımız tel ızgara üzerinde erittiğimiz çikolata ile kaplanır, arzu ettiğimiz şekilde üzeri süslenir
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
1 paket Eti burçak bisküvi
2 paket Eti kakaolu bisküvi
50 gr margarin
2 ml rom aroması (isteğe bağlı)
1 paket çiğ krema
2 paket Eti Karam bitter
Tarif
1 paket krem şanti tozu 1 su bardağı süt ile çırpılır, içine 50 gr margarin konur
Hazırlamış olduğumuz kremanın içine 1 pk eti burçak ve 1 paket kakaolu bisküvi ufalanır yoğrulur, ele yapışmayan bir hamur elde edinceye kadar diğer kakaolu bisküvi eklenir (arzuya göre rom da konur), ceviz büyüklüğünde parçalar hazırlanır
Biraz soğuması için buzdolabında bekletilir
Ayrı bir yerde 2 pk bitterimizi küçük parçalara ayırdıktan sonra 1 pk çiğ krema ile benmari usulde eriterek dinlenmiş trufflarımız tel ızgara üzerinde erittiğimiz çikolata ile kaplanır, arzu ettiğimiz şekilde üzeri süslenir
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız