Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Truff

Truff
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Truff Tarifi İçin Malzemeler

*4 dilim buton kek (arzuya göre kendiniz de yapabilirsiniz)
*1 paket (80100 gr) bitter veya sütlü çikolata
*Yarım paket krema
*Hindistan cevizi rendesi

Truff Tarifi Yapılışı Kremamızı ocakta hafif ılıyana kadar bekletiyoruz Ilıdıktan sonra içine çikolatalarımızı ilave edip koyu kıvamlı bir çikolata sosu elde ediyoruz Ben bu aşamada biraz limon kabuğu rendeliyorum ve 1 tatlı kaşığı gül suyu ilave ediyorum Hoş bir aroma vermesi için Sosumuzu soğuduktan sonra bir kapta ufalanmış kekimiz ile karıştırıyoruz Yarım saat kadar buzdolabında kekin sosu iyice özümsemesini bekliyoruz Sonrasında ceviz büyüklüğünde toplar yapıp hindistan cevizine veya rendelenmiş cevize buluyoruz Gerçekten çok pratik ve tatlı krizine girenlere birebir bir lezzet!

Similar threads

Truff (Çikolata Topları) Tarifi İçin Malzemeler *1 paket süt kreması *1 paket dikdörtgen çikolata *2 paket hazır kek Üzeri için; *Hindistan cevizi Truff (Çikolata Topları) Tarifi Yapılışı Kremamızı tencereye alalım, kaynayınca içine çikolata atıp eritelim, ocaktan alıp ılımaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Truff Tarifi İçin Malzemeler *2 paket kakaolu hazır kek *1 paket süt kreması *1 paket çikolata sosu *160 gram sütlü çikolata *Dekor süsleri Truff Tarifi Yapılışı Derin bir kabın içerisine keki un haline getireli Başka bir kabı ocağa koyup sıvı krema ve çikolata sosunu içine koyarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Hindistan Cevizli Truff Tarifi İçin Malzemeler *4 su bardağı ufalanmış kek ( ben artan kakaolu kekimi kullandım ) *1 tatlı kaşığı tarçın *1 yemek kaşığı pudra şekeri *1 tatlı kaşığı kakao *1 portakal kabuğu rendesi *Yarım çay bardağı süt Üzerine; *Hindistan cevizi Hindistan Cevizli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Çikolatalı Truff Tarifi İçin Malzemeler *2 adet baton pasta (önceden yapmış olduğunuz keki de kullanabilirsiniz) *200 gr bitter çikolata *1 su bardağı iri dövülmüş fındık *1 paket krema *Üzeri için granül şekerleme yada hindistan cevizi Çikolatalı Truff Tarifi Yapılışı Tencereye krema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Havuçlu Truff Tarifi İçin Malzemeler *5 adet havuç *1 su bardağı şeker *1 paket petibör bisküvi *1 tatlı kaşığı tarçın *İstediğiniz miktarda ceviz Üzeri için : *Hindistan cevizi Havuçlu Truff Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyip ocağa veriyoruz ve şeker ilave edip karıştırıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt