elektronikci
FD Üye
Amerikalı aktör Alec Baldwin'in Rust adlı filmin çekimleri sırasında kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesi tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Eski ABD Başkanı Donald Trump, Balwin'i hedef alarak "O hasta bir adam. Onunla ilgili bir sorun var." dedi.
Ünlü aktör Alec Baldwin, 21 Ekim'de Rust filminin çekimleri sırasında görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i kaza sonucu öldürmüştü. Yaşanan kazanın ardından tüm gözler setin silah sorumlusuna doğru çevrilmişti.
Setin silah sorumlusu Gutierrez-Reed avukatı aracılığıyla, kazanın olduğu gün silahı kontrol ettiğini söyleyerek "Asıl soru bu mermiyi oraya kim, neden koydu olmalı?" şeklinde şüpheli bir soru yöneltmişti.
Bir radyo programına katılan Eski ABD Başkanı Donald Trump, yaşanan kazayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trump, Alec Baldwini hedef alarak "O hasta bir adam. Onunla ilgili bir sorun var. Onu yıllarca izledim. Muhabirlerle yumruk yumruğa kavga ediyor, O bir guguk kuşu. O bir deli. Demek istediğim, onu yıllardır görüyorum. Beni taklit etmenin kötü bir iş olduğunu düşündüm. Ve genellikle, böyle biri olduğunda, bilirsin, bence onunla bir ilgisi vardı." ifadelerini kullandı.
Baldwin daha önce katıldığı bir Talk Show'da Trump'ın taklidini yapmasıyla çok konuşulmuştu.