Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trump, İklim Değişikliğiyle Mücadeleye Gerek Yok Dedi

Trump, İklim Değişikliğiyle Mücadeleye Gerek Yok Dedi
0
109

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
trump-iklim-degisikligiyle-mucadeleye-gerek-olmadigini-iddia-etti-1561818412.jpeg

ABD Lideri Donald Trump, bir defa daha iklim değişikliğiyle mücadeleyi reddetti ve ABD’nin daha evvel hiç olmadığı kadar pak havaya ve suya sahip olduğunu söyledi. Japonya’daki G20 doruğunda konuşan Trump, ayrıyeten rüzgâr gücünün finansmanının ağır olduğunu ve bu yüzden “işe yaramadığını” da argüman etti.

02aafe3673597a4570b8dcc6c9f92eee98de26e6.jpeg

Trump yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Hiç olmadığımız kadar berrak suya sahibiz, hiç olmadığımız kadar pak havaya sahibiz. Yıllar boyunca inşa ettiğimiz ve benim geliştirip, tekrar canlandırdığım muazzam gücü kurban etmeye istekli değilim."

"Bazı memleketlerin yaptıkları şeylere katılmıyorum, büyük ölçüde güç kaybediyorlar. Tesislerin gücünden bahsediyorum. Rüzgâr gülü her devir işe yaramaz. Rüzgâr olmadığında tesis çalışmaz. Güneşle de her vakit çalışmaz zira güneş gereğince güçlü değil ve onların birçoğu, daha evvel meselelere yol açmış rüzgârı kullanmak istiyor."

ac17b0c946730f7f47a955e91a930b75deb8fa1c.jpeg

"Rüzgâr, büyük bir finansal destek olmadan çalışmaz. Birleşik Devletler, rüzgâr için büyük ölçülerde para harcıyor. Bu hoşuma gitmiyor."

ABD’yi Paris İklim Anlaşması’ndan çekme kararını savunan Trump, ortada bir sorun olduğunu ve bunu “görmezden geldiğini” reddetti. Lakin global ısınmaya karşı tedbir almanın, ABD iktisadına zarar verdiğini söyledi.

Ekonomik manada şu an çok düzgün olduklarını söyleyen Trump, yaptığı evvelki konuşmalarında da iklim değişikliğini “hile” olarak tanımlamış ve “havanın değiştiği” derdini reddetmişti. Trump, seçim yarışı devrinde de ABD’nin en ak havaya sahip memleketlerden bir tanesi olduğunu söylemişti.

858,496Konular
982,156Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt