Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trump: OPEC + koalisyonunun istediği kısıntı 20 milyon varil

Trump: OPEC + koalisyonunun istediği kısıntı 20 milyon varil
0
30

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
2252843_720x360.jpg

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal paylaşım platformu Twitter yoluyla yaptığı açıklamada, OPEC + koalisyonunun istediği üretim kısıntısı miktarının genel olarak sözü edilen 10 milyon varil değil 20 milyon varil olduğunu kaydetti.

Trump, "Eğer buna yakın bir indirim olursa ve dünya Kovid-19 felaketinden tekrar işe dönerse, enerji sektörü tekrar güçlü olacak, şimdilerde beklenenden çok daha hızlı" dedi.

Trump anlaşma konusunda çalışan tüm taraflara, "özellikle Rusya ve Suudi Arabistan'a" teşekkür etti.

Trump'ın bu rakama nereden ulaştığı heniz belli olmadı.

OPEC + koalisyonu günlük 9.7 milyon varillik üretim kısıntısına gitme konusunda anlaşmaya vardı. Bu rakam daha öcne sözü edilen 10 milyon varilin biraz altında
kaldı. ABD, Brezilya ve Kanada'da düşen petrol fiyatlarından dolayı meydana gelen üretim düşüşleri de anlaşmaya dahil edildi ve bunun sonucu kısıntı 3.7 milyon varil daha artmış oldu. Diğer G-20 ülkelerinin ise üretim kısıntısı anlaşmasına günlük 1.3 milyon varillik katkı sağlaması bekleniyor.

Similar threads

(13:45'te güncellendi) Petrol fiyatları, OPEC + koalisyonunun ham petrol piyasasındaki sert düşüşü durdurmak için gelecek hafta acil toplantıya gitmeyi planlaması ve küresel üretimde günlük 10 milyon varillik indirime gidilmesinin konuşulması ile birlikte Londra'da yüzde 11'den fazla yükseldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Dünyanın önde gelen petrol üreticilerinden bazıları, koronavirüs pandemisinden dolayı fiyatlarda görülen sert düşüşü durdurmak için üretimi günlük 10 milyon varil düşürmeyi öngören anlaşmayı nihayet şekillendirdi. Ancak buna karşın piyasadaki çöküş durmadı. OPEC + koalisyonunun 8 saatten uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Petrol fiyatları, yatırımcıların dikkatlerini dünyanın en büyük petrol üreticilerinin üretim kısıntısı anlaşmasının koronavirüsten dolayı talepte meydana gelen çöküşün etkilerini telafi edip etmeyeceğine çevirmesi ile birlikte tekrar yükselmeye başlayarak varil başına 23 dolara yaklaştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Petrol fiyatları, erken saatlerde sert dalgalandıktan sonra, yatırımcıların dikkatlerini dünyanın en büyük üreticilerinin tarihi üretim kısıntısı anlaşmasının koronavirüsten dolayı çöken piyasaya istikrar kazandırmaya yetip yetmeyeceğine çevirmeleri ile birlikte yükseldi. Vadeli petrol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
OPEC+ adıyla bilinen ve 23 üyenin bulunduğu Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı petrol üreticisi ülkelerin telekonferans yoluyla düzenledikleri 10'uncu Olağanüstü Bakanlar Toplantısı sona erdi.  Toplantının ardından OPEC Genel Sekreteri Mohammed Barkindo, yaptığı açıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt