Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Trump: Suriye'deki Kürt nüfusunu ortadan kaldırırsa Türkiye'nin ekonomisini mahvederim

Trump: Suriye'deki Kürt nüfusunu ortadan kaldırırsa Türkiye'nin ekonomisini mahvederim
0
30

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
Tercume%2Dhatasi%2DTrump%2DTurkiye%2Dye%2Dyaptirim%2Dkonusuna%2Dbakiyoruz%2Ddemis%2D222944%2Ejpg

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Fırat doğusuna yönelik askeri operasyonuna ilişkin değerlendirmede bulundu.

"Erdoğan, Suriyelilerin ülkelerine dönmesini istediğini söylüyor" diyen Trump, "PKK, Türkiye'nin düşmanı. Uzun yıllardır mücadele ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Suriye'deki Kürt nüfusunu ortadan kaldırabileceği ihtimali konusunda endişelenip endişelenmediği yönündeki soruya Trump, "Bu olursa (Türkiye'nin) ekonomisi mahvederim" dedi. Trump, "Bunu Rahip Brunson olayında yaptım" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı, "Türkiye olmasaydı milyonlarca Suriyeli dünyaya yayılacaktı" diyerek "Türkler, aynı bizim gibi IŞİD'lilerin serbest kalmasını istemiyor. Erdoğan'ın rasyonel davranacağını umuyorum" yorumunu yaptı.

Eski Başkan Obama'yı hedef alan Trump "Başkan Obama'nın PKK ile anlaşma yapması büyük bir hataydı" ifadelerini kullandı.

Similar threads

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Fırat doğusuna yönelik askeri operasyonuna ilişkin değerlendirmede bulundu. "Erdoğan, Suriyelilerin ülkelerine dönmesini istediğini söylüyor" diyen Trump, "PKK, Türkiye'nin düşmanı. Uzun yıllardır mücadele ediyorlar" ifadelerini kullandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından bölgedeki askerlerini çekme kararı alarak, Suriye'nin kuzeyindeki operasyona 'geçit veren' Donald Trump Türkiye'ye bir kez daha ekonomiyle gözdağı verdi. Twitter hesabından açıklama yapan Trump, "Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Suriye harekatıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak harekatın kendisini şaşırtmadığını söyleyerek "PKK, IŞİD'den daha kötü" ifadelerini kullandı. ABD Başkanı Donal Trump, İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella ile yaptığı ikili görüşmenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
ABD Başkanı Donald Trump, "Yaptırımlara gerek olmayacak, çünkü Türkiye yapacağını yaptı. Kongre'nin yaptırımlarına da gerek duymadım, çünkü gerekirse Kongre'den daha ağır yaptırımlar uygulama hakkım var. Buna hazırdım. Sadece dostum Erdoğan'a teşekkür etmek istiyorum. Aramızda bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
ABD Lideri Donald Trump, Türkiye'nin operasyonu bağlamında getirilen yaptırımların kaldırılması için talimat verdiğini açıkladı. Öte yandan ABD Hazine Bakanlığı, 14 Ekim'de Türkiye'ye getirilen yaptırımların resmen kaldırıldığını açıkladı. ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,462Konular
981,120Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt