Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trump'tan Bloomberg'in adaylığı hakkında yorum: Minik Michael başarısız olacak

Trump'tan Bloomberg'in adaylığı hakkında yorum: Minik Michael başarısız olacak
0
74

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
Trump%2DErdogan%2Dcok%2Dzeki%2Dbiri%2D226410%2Ejpg

Trump, Georgia eyaletinde katılacağı bir aktiflik için yola çıkmadan evvel Beyaz Saray'ın bahçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Eski New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg'in 2020 seçimlerinde başkanlık yarışına gireceği söylentilerine değinen Trump, "Bloomberg'i uzun vakittir tanıyorum. Trump hakkında birçok şey söyledi. Fakat onu tanıyorum, hiçbir şey olamadı. Seçimlerde düzgün şeyler yapamayacaktır fakat Joe Biden'a ziyan vereceğini düşünüyorum." diye konuştu.  

Trump, Bloomberg'in seçime girmesinden memnuniyet duyacağını kaydederek, "Michael'in başarılı olma sihri yok. (Seçimler için) Çok para harcayacak" görüşünü paylaştı. 

Bloomberg'in üstesinden gelmesi gereken birçok ferdî sorunu olduğunu belirten Trump, "Minik Michael başarısız olacak. Minik Michael'dan daha fazla müsabakayı isteyeceğim birisi olamaz" tabirlerini kullandı.

Açık oturumlara tenkit

Trump, hakkında yürütülen azil soruşturmasına ait de açıklamalarda bulunarak, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesini ihbar eden kişinin ortaya çıkması gerektiğini savundu.

Özel Kalem Müdürlüğünü vekaleten yürüten Mick Mulvaney'in, Temsilciler Meclisi'nin azil soruşturması kapsamındaki söz verme davetini reddetmesini ise Trump, "Mick'in tabir vermesinden mutlu olurdum fakat bu soruşturmaya bir güvenirlik vermek istemedim." kelamlarıyla açıkladı. 

Trump, hakkında azil soruşturması açılmasına yol açacak yanlış bir şey yapmadığını savunarak, "Demokratlar kamuya açık oturumlar yapmaya karar vermemeliydiler. Bu soruşturma bir düzmece." tabirlerini kullandı.