Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trump'tan Türkiye'ye yönelik açıklama

Trump'tan Türkiye'ye yönelik açıklama

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
2234730_720x360.jpg

ABD Başkanı Donald Trump, "Türkiye, benim derin ve eşsiz anlayışıma göre, sınırların dışında olduğunu düşündüğüm bir şey yaparsa, Türkiye'nin ekonomisini mahvederim ve yok ederim (Bunu daha önce yaptım)." açıklamasını yaptı.

ABD Başkanı Trump, Twitter hesabından, Suriye ile ilgili son kararının ardından Türkiye'ye yönelik yeni açıklamalarda bulundu.

Trump, "Daha önce güçlü bir şekilde ifade ettim, şimdi bir kez daha yinelemek için söylüyorum; Türkiye, benim derin ve eşsiz anlayışıma göre, sınırların dışında olduğunu düşündüğüm bir şey yaparsa, Türkiye'nin ekonomisini mahvederim ve yok ederim (Bunu daha önce yaptım)." ifadelerini kullandı.

ABD'nin DEAŞ'ın "hilafetini" yüzde 100 yok ederek, kendilerinden beklenenden fazlasını yaptığını savunan Trump, "Türkiye, Avrupa ve diğer ülkelerle (Suriye'de) yakalanan DEAŞ savaşçılarına ve ailelerine göz kulak olmalı." değerlendirmesinde bulundu.

Trump, "Şimdi bölgede bazıları çok zengin olan diğer ülkeler için kendi topraklarını koruma zamanı. ABD büyüktür." görüşünü paylaştı.

transparent.gif

transparent.gif

Similar threads

Dün ABD Başkanı Trump'ın tehditleriyle 5.8467'ye kadar yükselen Dolar/TL , Trump'ın daha sonra verdiği ılımlı mesajlarla akşam saatlerinde düşüşe geçerek 5.78'e kadar çekilmişti. Ancak kur burada kalıcı olamadı. Bu sabah dolar/TL en düşük 5.8165, en yüksek 5.8440'ı gördü. Euro 6.39'da, sepet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Türkiye'nin Suriye'de operasyon gerçekleştireceği haberi ve ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamaları Türk varlıklarını olumsuz etkiledi.  Trump dün akşam sosyal medya hesabından "Türkiye, sınırların dışında olduğunu düşündüğüm bir şey yaparsa, Türkiye'nin ekonomisini mahvederim, bunu daha önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'nin kuzeydoğusundan asker çekme kararının ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye yönelik tehditleriyle birlikte dolar/TL'de yükseliş yaşanırken, ekonomist Şant Manukyan'ın Mayıs 2019'da bir televizyon programındaki ifadeleri sosyal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Türkiye'nin Suriye'de operasyon gerçekleştireceği haberi ve ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamaları Türk varlıklarını olumsuz etkiledi. Trump dün akşam sosyal medya hesabından "Türkiye, sınırların dışında olduğunu düşündüğüm bir şey yaparsa, Türkiye'nin ekonomisini mahvederim, bunu daha önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Trump Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:   "Türkiye, benim büyük ve emsalsiz bilgeliğimle sınırları aşmak olarak değerlendirdiğim bir şey yaparsa, Türk ekonomisini yıkıp ve yok edeceğim (daha önce yaptım)" ifadelerini kullandı.  Türkler, Avrupalılar ve diğerleriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,506Konular
983,077Mesajlar
33,113Kullanıcılar
tttySon üye
Üst Alt