Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TSK dan 'askere aile içi şiddete karşı eğitim'

TSK dan 'askere aile içi şiddete karşı eğitim'
0
91

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Askere aile içi şiddete karşı eğitim
Türk Silahlı Kuvvetleri, silah altına alınan erlere terhis olacakları güne dek yaşamları boyunca gerekli olan konularda eğitim veriyor
TSK erlere terhis olacakları güne değin aile içi iletişim, ailede şiddetin önlenmesi, insan hakları, kişisel hak ve özgürlükler, demokrasi, yanı sıra üreme sağlığı ve aile planlaması eğitimi veriyor

Genelkurmay Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgilere kadar erbaş ve erlere, hayatları baştan başa gerekli olacağı değerlendirilen 9 öbür konuda eğitim veriliyor

Askerler Yurt sevgisi eğitimi dahilinde, insan haklarının önemi, uluslararası gelişimi, adalet ve özgrüklükler, milletlerarası insan hakları kuruluşları ve sözleşmeler hakkında bilgilendiriliyor

Aile içi şiddetin önlenmesine karşın eğitim konusunun daha alçak başlıklarında aile içi irtibat, ailede şiddetin önlenmesi, kadınlara uygulanan toplumsal baskılar, töre cinayetleri ve kadın erkek eşitliği konularında eğitim veriliyor
Üreme sağlığı projesi kapsamında yürütülen eğitim faaliyetleri içerisinde aile planlaması yöntemleri, akraba evliliğinin sakıncaları ve zührevi hastalıklar ve bulaşma yolları konularında eğitim veriliyor

AA *

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt