Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TSKB üst yönetiminde istifa ve atamalar

TSKB üst yönetiminde istifa ve atamalar
0
43

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
TSKB%2Dust%2Dyonetiminde%2Distifa%2Dve%2Datamalar%2D235188%2D20200508120023%2Ejpg

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) üst yönetiminde önemli değişiklikler yaşandı.

TSKB tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, banka Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Şencan ile Yönetim Kurulu Üyesi Can Yücel'in görevlerinden istifa ederek ayrıldığı ifade edildi.

Bankanın bugün (5 Mayıs) düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısında, istifalar ile boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine Mahmut Magemizoğlu ve Ozan Uyar'ın getirilmesine karar verildi. Magemizoğlu ayrıca, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de üstlendi. 

Komite üyelerinde değişiklik

Banka tarafından Yönetim Kurulu Komiteleri ile ilgili yapılan açıklamada ise "Yönetim Kurulumuzun 05.05.2020 tarihli toplantısında; Yönetim Kurulu Üye değişikliği sebebiyle, Sayın Mahmut Magemizoğlu'nun Yönetim Kurulu Komitelerinden Denetim Komitesi'ne komite başkanı olarak, Kredi Revizyon Komitesi'ne komite başkanı olarak ve Sayın Ozan Uyar'ın Kredi Revizyon Komitesi'ne ve Sürdürülebilirlik Komitesi'ne üye olarak seçilmelerine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

858,501Konular
982,605Mesajlar
30,361Kullanıcılar
moetiSon üye
Üst Alt