Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tsunami

Tsunami
0
393

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Rüyada Tsunami Bakmak Rüyada tsunami bakmak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında yaşadığı sıkıntılar ve ortaya çıkan sorunlar yüzünden çok baskı zamanlar geçirebilmesine ve vereceği duygusal tepkilerden ötürü çok titiz olmasına muhabere edebilir

Similar threads

Rüyada tuvalet yıkamak, meslek hayatında atılacak yanlış bir adım yüzünden eldeki paranın ya da malın bir kısmının heba edileceği, bu yüzden bir takım konularda geri adım atılacağı ve harcamaların kısılacağı anlamına gelir Rüyada hortumla tuvalet yıkayıp temizlemek, rüyayı gören kişinin, ipin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
Rüyada telefonla konuşmak, hoş haberler alınacağı şeklinde yorumlanmaktadır Rüya sahibini iş ya da eğitim hayatıyla alakalı müjdeli haberler alarak sevineceğine delalettir Rüyada telefon görmek hayırlara vesiledir Hasta bir kimse bu rüyayı görmüşse kısa zamanda şifa bulacak ve ayağa kalkacaktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
Rüyada Tarihi Eser Görmek Rüyada tarihi eser görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatındaki başarılar, sosyal hayatta yaptığı iyilikler ve dürüst ve ahlaklı kişiliği doğruca insanlardan çok büyük saygı göreceğine muhabere edebilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Rüyada kedi köpek görmek, rüyayı gören kişinin, hayatında iyi giden şeylere engel olmaya çalışan ve bunun için keza ayrı olarak keza birlikte hareket eden kişiler olduğu şeklinde anlamlandırılır Kıskanç kişilerden uzakta durmak çok içten olacaktır Yahut ilerleyen zamanlarda aile hayatının kötüye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Rüyada kedi köpek bakmak, rüyayı görebilen kişinin, hayatında iyi dışarı giden şeylere engel olmaya çalışan ve bunun için hem ayrı ayrı hem birlikte hareket eden kişiler olduğu biçiminde anlamlandırılır Kıskanç kişilerden uzaktan durmak fazla dürüst olacaktır Yahut ilerleyen zamanlarda aile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
366
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt