Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ttnet yapcaniz İŞe yaziklar olsun...

Ttnet yapcaniz İŞe yaziklar olsun...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İlk Once Konuma Soyle Başlıyacagım Arkadaşlar
Ben Modemime Port Açıcaktım İlk Başta Olay Modeme Port Açmayla Başladı
Modeme Port Acamıyodum 19216811 Huwaei Modemım Vardı Kadi Admin Şifre ttnet Yapıyodum Giremıyorum Ve Modemi Fabrika Ayarlarına Al Demişler Bazı Konularda Neyse Res Attık Fabrike Ayarlarına Aldık Modemi Setubunu Onceden İndirmistim Tekrar Modem Setup Kurdum Aslında Onceden Hiç Kurmuyordum Fabrika Ayarlarına Aldıgım İçin Tekrar Kurdum Daha Sonrası Gene Dedim admin ttnet admin 1234 admin admin denedim olmadı Bu Soruma Yardımcı Olursanuz Çok Sevinirim Gerçekten Durumu Anlamıssınızdır Umarım

2) Sorum İse Arkadaşlar Ben Setubu Kendı Bilgisayarıma Kurdugum İçin Dogal Olarak Şifreleri Felan Degiştim Uzaktan Baglantı Şifresini Felan Şimdi Degiştirdigim Şifreyi Kabul Etmıyo Uzaktan İnternet Baglantısının Şifresını Kabul Etmiyor Ve TTneti Aradıgımda Eski Şifremı Soyluyo Öparetör Bu Sorunu Nasıl Duzelte Bilirim Şifreyi Degiştirdim Ama Şifreyı Kabul Etmiyo Uzaktan Baglantıda

TTNETTE BOYLE Bİ DUZENSIZLIK ALMIŞ BAŞINI GIDIYO

858,462Konular
981,121Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt