Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tual - Canımın Ta İçisin Sen

Tual - Canımın Ta İçisin Sen
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tual Canımın Ta İçisin Sen tual canımın ta içisin sen canımın ta içisin sen şiir notaları nota notası Söyle nasıl bu kaş çatış Benden uzaklara kaçış Sensiz baharım olur kış Canımın ta içisin sen Nasıl severim bir bilsen(2) Dargınlığı sen çıkardın Dilimden hiç düşmez adın Beni üzmek mi maksadın Canımın ta içisin sen Nasıl severim bir bilsen(2) Sana fedadır canım bak Kaçma benden bucak bucak Pişman olursun şipşak Canımın ta içisin sen Nasıl severim bir bilsen(5)  

Similar threads

Zeki Muren Canımın Ta İcisin Sen şarkı Sozleri Canımın Ta İcisin Sen Sozleri Zeki Muren Canımın Ta İcisin Sen şarkı Sozu Zeki Muren Canımın Ta İcisin Sen Sozleri Soyle nazlı bu kaş catış Benden uzaklara kacış Sensiz baharım olur kış Canımın ta icisin sen Nasıl severim bir bilsen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Delikanlı sözler esrari çekmişim gözlerim yaşli yürüyorum yolda kolumda var 3 5 tıraş bıçağı yarasi oda sorma bi kahpenin son hatirasi sert delikanlı sözler dünyanın en delikanlı sözleri sert sözler YARINLAR GÜZEL OLUCAK DERLER BENDE SORUYORUM ONLARA BÜGÜNLER DÜNLERİN YARINLARI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt