Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tual - Çok Acayip Kadın (Kendimi Tutuyorum)

Tual - Çok Acayip Kadın (Kendimi Tutuyorum)
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tual Fazla Garip Bayan (Kendimi Tutuyorum) Bir şey anlatmıyor mu tasasız duruşum Bir şey anlatmıyor mu somurtup oturuşum Bir şey anlatmıyor mu saatlerce susuşum Bir şey anlatmıyor mu bu gün burada yaradılış Kendimi tutuyorum sana kızmak amaçsız diye Kendimi tutuyorum çünkü bir şey değişmez diye Kendimi tutuyorum zaten normal değilsin diye Kendimi tutuyorum artık fazla şükür bitti diye Lakin fazla garip kadındın hiçbir şey anlamadın Fazla acayip kadındın kafamı karıştırdın Çok ilginç kadındın bütün 5 yılımı aldın Fazla garip kadındın bıktırdın usandırdın Bir şey anlatmıyor mu sana dokunmayışım Bir şey anlatmıyor mu yüzüne bakmayışım Bir şey anlatmıyor mu hiç soru sormayışım Bir şey anlatmıyor mu artık kıskanmayışım Kendimi tutuyorum sana kızmak anlamsız diye Kendimi tutuyorum çünkü bir şey değişmeyen diye Kendimi tutuyorum zaten olağan değilsin diye Kendimi tutuyorum bundan böyle fazla şükür bitti diye Fakat çok acayip kadındın hiçbir şey anlamadın Fazla ilginç kadındın kafamı karıştırdın Çok ilginç kadındın tam 5 yılımı aldın Çok acayip kadındın bıktırdın usandırdın  

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt