Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tual - Film Gibi

Tual - Film Gibi
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tual Film Gibi Nerdeyim biliyor musun? Hani sen ve ben gidiyorduk bazen Çok uzak ve soğuk bir yerdi Kaçarak elele şehirden Yaşlı bir adam yaşardı Ufacık kulübesinde Güler yüzle karşılardı Oraya her gidişimizde Birden yağmur yağardı Sarılırdık birbirimize Saçların yağmur kokardı O koku hala içimde Radyoda her zaman aynı cızırtı Çalardı hiç dinlemesekte Sanki sen Türkan Sultan'dın Sadri Alışık'tım ben de Aşkımız tepe yapardı Göz göze geldiğimizde Yaşlı adam ateşi yakardı Üşüdük dediğimizde Güvercin camdan bakardı Sulu gözdük ikimizde Benzeri sen Türkan Sultan'dın Sadri Alışık'tım ben de Hava yine soğuk burda Yağmurda başladı aniden Güvercinler tekrar camda Her taraf buram buram sen Izdırap veriyor inan Burada olmak sen yokken Ihtiyar adamda merak etmiş Seni sordu ateşi yakarken Değil dedim gelmez o artık Hayatında yokum artık ben Gerçekleri kabullendi Gidiyorum dedi aniden Ve sana selamlama söyledi Birdaha buraya gelirsem Benzeri o Türkan Sultan'dı ve de Sadri Alışık'tım Ben Yaşlı adam sinirlendi gelmesin dedi Zaten buraya aŞıklar gelir İçeri giremez sevmeyen Gözü doldu, duygulandı Film gibiydiniz derken Benzeri o Türkan Sultan'dı ve de Sadri Alışık'tın Sen  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt