Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tuba büyüküstün çingene olacak!

Tuba büyüküstün çingene olacak!
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tuba büyüküstün çingene olacak! tuba büyüküstün çingene tuğba büyüküstün çingene sanatçılar tuba etap ayakları Valla bu kızcağızı seviyorum ben bayan hanımcıktubabuyukustuncingeneolacak5c4e7371b3418alt :D Big Grin :Döyle magazin basınında yer almıyo düzeyli bi hayatı var inşallah yeni rolündede başarılı olur 1548645228 1548645228 tubabuyukustuncingeneolacak5c4e7371e1510tubabuyukustuncingeneolacak5c4e7371e1510 tubabuyukustuncingeneolacak5c4e7371e1510 YENİ DİZİSİNDE ÇİNGENEYİ CANLANDIRACAK OLAN TUBA BÜYÜKÜSTÜN ROLÜNE HAZIRLANIYOR Çingenelerden ders alıyor My Fair Lady’nin uyarlaması olan ‘Benim Hoş Meleğim’ isimli dizide cazgır bir Çingene kızını canlandıracak olan Tuba Büyüküstün rolüne hazırlanmaya başladı Yönetmenliğini Zeynep Günay’ın üstlendiği dizide hoş oyuncuya başrollerde Tuncel Kurtiz ve ‘Kırık Kanatlar’ , ’Hatırla Sevgili’ gibi dizilerde rol alan Cansel Elçin eşlik edecek Gönülleri fetheden Büyüküstün sokaktaki çiçekçi kızlardan ders aldığını söyledi çoğu kez Taksim Meydanı’na artan bir şekilde, çiçekçi kızlarla uzun vakit sohbet eden güzel oyuncu onların gönlünü elde etmek için de her seferinde birkaç buket çiçek satın aldığını belirtti Büyüküstün’ün çiçekçi kızların yaşadığı ortamı görmek için evlerine gitmek istediği de öğrenildi​ id  

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt