Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuba Büyüküstün Kimdir

Tuba Büyüküstün Kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982'de İstanbul'da doğdu Ailesi Erzurum kökenli olan Büyüküstün, İstanbul Özel Doğuş Okulları'nda ortaöğrenimi tamamladı Mimar Sinan Hoş Sanatlar Fakültesi'nde Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünü kazanan Büyüküstün, bir yandan üniversite öğrenimine devam ederken bir yana da filmlerinde rol alarak TV dünyasına adımını attı

Yönetmen Tomris Giritlioğlu bir uçtan bir uca oyunculuğa başladı 2003'te Okumuş Bulut'un yönettiği Sultan Makamı dizisinin son bölümlerinde rol alarak oyunculuğa adım atan Büyüküstün, 2004'te Çağan Irmak'ın yönettiği ve 1980 dönemi öncesindeki Türkiye'nin bambaşka manzara açılarından hikayesini anlatan Çemberimde Gül Oya adlı dizide Zarife karakterini canlandırarak kariyerinde önemli bir adım attı

2004 yılında Cemal Şan'ın yönettiği Gülizar filminde rol alan oyuncu, bu rolüyle Sırbistan Karadağ Cumhuriyeti Uluslararası TV Karnaval Bar'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı

Tuba Büyüküstün fotografları

*

858,506Konular
983,021Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt