Tuba Büyüküstün'ü esnaflar kurtarmış tuba büyüküstün, haberleri, hayaranları, arap hayranları, Ekranların güzeller güzeli ve başarılı oyuncularından olan Tube Büyüküstün'ü bir otobüs insandan esnaflar kurtarmış İşte o haber Melek'ler! 1548657675 1548657675 tubabuyukustunuesnaflarkurtarmis5c4ea40f5df4ftubabuyukustunuesnaflarkurtarmis5c4ea40f5df4f tubabuyukustunuesnaflarkurtarmis5c4ea40f5df4f Rol aldığı dizilerle Ortadoğu'nun da starı olan Tuba Büyüküstün Arap hayranlarıyla arasında geçen biri anısını paylaştı Hoş oyuncu şöyle konuştu: Kapalıçarşı'da dolaşırken Arap bir kız geldi ve fotoğraf çektirmek istediğini söyledi Kabul ettim tabii ama Bir baktım bir otobüs dolusu hayranım indi ve teker teker resim çektirmeye başladık 1 oldu 5 oldu 10 oldu ama bir türlü bitmiyor Esnaf abi geldi ve 'Rahat bırakın kızımızı' diyerek beni oradan çekip aldıBüyüküstün küçükken her hafta meslek değiştirdiğini belirterek, Öğretmen, balerin, şarkıcı, hekim her şeyi almak istiyordum O yüzden oyuncu oldum herhalde fakat tüm karakterlere büründümdedi