Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuba Büyüküstün'ün hamileliği Arapları kızdırdı

Hoş geldin! hüseyin22 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tuba Büyüküstün'ün hamileliği Arapları kızdırdı
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tuba Büyüküstün'ün hamileliği Arapları kızdırdı tuba büküstün, hamile, ikiz bebek, hamileliği, araplar, ilgili haberler burada akradaşlar Sevgilisi Onur Saylak'tani, evlenmeden hamile kalan Tuba Büyüküstün'ün hamileliği Arap dünyasını karıştırmış Melek'lerimtubabuyukustununhamileligiaraplarikizdirdi5c4e9bb3b9becalt Arap'lar kadar fazla sevilen Tuba Büyüküstün, görülen o oysa, Arap'ları böylece üzmüştubabuyukustununhamileligiaraplarikizdirdi5c4e9bb3b9becalt Buyrun habere Melek'ler; 1548655534 1548655534 tubabuyukustununhamileligiaraplarikizdirdi5c4e9bb424915tubabuyukustununhamileligiaraplarikizdirdi5c4e9bb424915 tubabuyukustununhamileligiaraplarikizdirdi5c4e9bb424915 Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün 7 aydır birlikte olduğu Onur Saylak’dan 2,5 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği haberi milyonlarca Arap hayranını da şaşırttı Büyüküstün’ün Asi ve Ihlamurlar Aşağı dizilerini 22 Arap ülkesinde yayınlayan MBC’nın internet sitesi bu hamileliği manşetinden duyurdu Habere kısa sürede yüzlerce yorum yapılırken yarısı Büyüküstün’ü tebrik etti diğer yarısı ise ‘Evlenmeden nasıl gebe kaldı’ eleştirilerin de bulundu İşte Büyüküstün’ü eleştiren yorumlardan bazıları: Samar: Ben Türkiye’de yalnızca dizilerde evlilik dışı hamile kalınır sanmıştım Meğerse gerçek hayatları da öyleymiş!! Salma: Günah ya kızmamız gerekirken tebrik mi ediyorsunuz!! Ala: Ne tebriği? Bagdadiyye: Türkiye’de amma demokrasi var Ayrıca izaç dışı gebelik keza de ikiz Nazar değmesin! Epilepsi: Gebe kaldıktan sonra mı ailelerin haberleri olmuş? Ayrıca de ikiz Maryum: Seni tebrik edemeyeceğim Asya: Yakıştıramadım Cansel olsaydı daha yakışırdı birbirlerine Onur’ a aşık olduğuna inanmıyorum Fufu: Ya ikiz? Çok değil mi? Allah yardımcınız olsun evlendikten sonra Cezainiyye: Allah sizleri (Arapları) ıslah etsin Ne tebrik ediyorsunuz? “Türk dizileri Araplar’ı değiştirdi MBC internet sitesi magazin muhabiri Abir Zaki bu haberin yankılarını şu sözlerle anlattı: “Türk dizileri Arap dünyasını fazla değiştirdi Önceden olsaydı bir kadının evlilik dışı hamile kalması kimse göre tebrik edilmezdi Ama acilen yorumların yarısı Tuba’yı tebriklerden oluşuyor, çünkü o burada fazla seviliyor (Vatan) id  

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt