Tuba Ünsal Beni Unutma filmi beni unutma tuba ünsal beni unutma filmi tuba ünsal, beni unutma, filmi, sinema, yeni film, 2011 filmi, konusu, resimleri, haberleri burada arkadaşlar Tuba Ünsal Beni Unutmaadlı filmi ile sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor Merlek'lerim Filmi merakla bekliyor ve başarılar diliyoruz Buyrun ayrıntılı bilgiler Melek'ler; 1548654360 1548654360 tubaunsalbeniunutmafilmi5c4e971d95c5ftubaunsalbeniunutmafilmi5c4e971d95c5f tubaunsalbeniunutmafilmi5c4e971d95c5f Şu sıralar “Tövbeler Tövbesi dizisiyle seyirci karşısına çıkan Tuba Ünsal, “Beni Unutma filmiyle de beyazperdede tepe göstermeye hazırlanıyor Meşhur oyuncuyu çekimlerin bitmesine iki gün kala sette ziyaret ettik, yeni filmini ve minik kızı Sare’yi konuştuk “Beni Unutmanın çekimleri iki gün sonradan bitecek Nasıl geçti sette günleriniz? Fazla güzel bir deneyim oldu Üretim şirketinden oyunculara değin cümbür cemaat, birlikte çalışmayı fazla istediğim isimlerdi O yüzden benim için her şey çok hoş geçti Gözümüz buğulu buğulu çekimlerin sonuna geldik Siz hangi karakteri canlandırıyorsunuz? Ebru’yu oynuyorum Güzel ve çekici, girdiği her ortamda dikkati üzerine çeken ve kendine fazla güvenen bir kız Sinan tarafından terk edilince, daha önce ayrım etmediği yönlerini fark ediyor, ne dek kırılgan olduğu ortaya çıkıyor Aşk acısını bir türlü atlatamıyor, hayatı tepetaklak oluyor Daha Sonra da Mert’le nişanlanıyor Filmde bir aşk üçgeni var o vakit Doğrusu aşk dörtgeni var HAVALI DEĞİLİM Canlandırdığınız karakterin size eş yönleri var mı? Ben Ebru gibi bir kız değilim Havalı değilim bir kere, girdiğim ortamlarda dikkat çekmem (Gülüyor) Onun aşka duyduğu bağlılık da benimkiyle paralel yok Reddedilmek onu çok etkiliyor Ben mevzunun o kadar üzerinde durmam “Tövbeler Tövbesi dizisine de devam ediyorsunuz Onun çekimleri nasıl gidiyor? Gayet iyi Reytinglerimiz de mükemmel Hayatımda ilk kez bir diziden geri dönüşler aldım Bu dek eğlenceli bir projenin içinde elde etmek çok hoşuma gidiyor id Bir yanda dizi, öteki yanda film Tatil planı yapamadınız bu yıl galiba Evet ama keyfim yerinde, çünkü iki tane çok hoş projede yer alıyorum Severek çalıştığım süre tatil yapmama lüzum kalmıyor Çalıştığım için kendimi daha uğurlu hissediyorum “KİMSE DOKUNMASIN DEMEM Kızınız Sare’ye yeterince süre ayırabiliyor musunuz bu tempoda? Bu konuda çok şanslıyım Çalışmayan anneler değin vakit ayırabiliyorum kızıma Çünkü set zamanlarında da benimle Bir yanlamasına onun her anını dolu doymuş yaşamak, diğer yanlamasına yoğun bir şekilde niyetlenmek güzel bir kombinasyon oldu Oyunculuğun, çocuk büyütmek için çok iyi bir meslek olduğunu anladım Baskı olmuyor mu peki sette çocuk görmek? Natürel oysa zorlama ama Sare hiç can sıkıntısı çektirmedi Kaç aylık oldu? 7 aylık Çok tatlı! Evin içinde minik kanatlı bir melek var diyorum Hiç sıkıntısını çekmedim Kız çocukları babaya düşkün olur derler ama bizim aramızda fazla güçlü bir bono var Gözünü açtığı vakit gülmeye başlıyor bana Çocuk büyütme yöntemlerimin de dürüst olduğunu düşünüyorum Ben çocuğumu 50 kişinin aralarında büyütüyorum Setlerde 50 pozitif insan seviyor onu Sare sete geldiğinde cümbür cemaat çıldırıyor Ben de “Aman kimse dokunmasın demiyorum BABASININ KOPYASI Sare’nin babasıyla arası nasıl? ! Tip olarak da babasının kopyası zaten Kızınızla ilgili gelecek planları yapmaya başladınız mı? Ben planlı yaşayan biri değilim “Şöyle yapsam iyi olur, böyle yapsam iyi olur diyorum ama planlarımın hatları fazla belirgin yok Sare için de her şeyi hayat gösterecek, ben o kadar proje çocuk büyütmeyeceğim “Şu saatte Fransızca dersi alacak, bu saatte baleye gidecek diyenlerden olmayacağım Yalnızca iyi ahlâklı, pak bir çocuk yetiştirmek istiyorum İkinci çocuğu düşünüyor musunuz? Şu lahza için sadece Sare, “Beni Unutma filmi ve “Tövbeler Tövbesi dizisi var hayatımda dahası yakında internet sitem olacak, http:wwwtubaunsalorgwwwtubaunsalorg KIRGIN OLDUĞUM KİMSE YOK Neyi asla affetmezsiniz? Ben galiba her şeyi affedebilirim Çok unutkanım zaten Böylece bir kara listem de değil Acilen küs olduğum biri var mı diye düşünüyorum, yok mesela Zamanla affetmişim hepsini Affetmediklerimi de şu anda buradan affediyorum Peki asla kabul edemeyeceğiniz neler var? “Şunu katiyen kabul etmem, bunu asla kabul etmem Anlamsız laflar bunlar o kadar kırılgan bir yapıya sahibiz ama, ara sıra sinirlenip olaylara ayrı anlamlar yükleyebiliyoruz Yaşadığınız durumlara kaderci mi yaklaşırsınız, yahut mantığınız mı ön plandadır? Kaderci bakarım, mantığım katiyen ön planda değildir O yüzden de fazla yanıldığım olmuştur Mantıklı düşünsem yapmayacağım şeyleri maalesef yapıyorum