Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuba ünsal evlilik sözleşmesini saçmalık olarak nitelendirdi

Tuba ünsal evlilik sözleşmesini saçmalık olarak nitelendirdi
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tuba ünsal evlilik sözleşmesini saçmalık olarak nitelendirdi IZDIVAÇ SÖZLEŞMESİ SAÇMA' 1548620199 1548620199 tubaunsalevliliksozlesmesinisacmalikolaraknitelendirdi5c4e117a136b4tubaunsalevliliksozlesmesinisacmalikolaraknitelendirdi5c4e117a136b4 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertubaunsal17kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TUBA ÜNSAL, ÜNLÜLER DÜNYASINDA ARA SIRA POLEMİKLERE YOL AÇAN ’EVLILIK SÖZLEŞMESİ’NİN KENDİSİNE MANTIKLI GELMEDİĞİNİ SÖYLEYEREK ’KİMSE BANA BÖYLE BİR TEKLİFLE GELMEDİ, BEN DE GİTMEDİM’ DEDİ Tuba Ünsal, izaç sözleşmesinin konuşulması sırasında, böyle bir sözleşmeyi fazla saçma bulduğunu açıklama etti 2 yıl evli kaldığını ve boşandığını anlatarak izaç sözleşmesiyle ilgili düşüncelerini şöyle aktardı: 'Ne benim önüme getirildi ne de ben pek bir şey düşündüm Çünkü tamamiyle duygusallığı öldüren bir şey Saçmalık yani Düşünemiyorum birisi ’Bir dakika biz seninle şimdi evleniyoruz ama boşanırsak’ ile başlayan cümleler nedir yani? Bana rasyonel gelen hiç bir yanı yok Özenle dinliyorum lakin hiç bir akla yatkın gelen tarafı yok Niçin başlıyorsunuz sonunu bildiğiniz birşeye? Insanlar başlarken hayatım boyunca senin yanında olmak istiyorum diye evleniyor Niye böyle bir anlaşma?' geccecom  

858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt