Tuba Ünsal Zorlama Roller istiyormuş Güç rol değilde örnek şey yapsan Tuba Ünsalım, en düşük ücretle bu ülkede iki çocuk yapıp kiraya çıksan öyle bir geçimini sağlama sağlamaya çalışsan, bu rol Türkiye insanının yıllardır üstlendiği ömür boyu taşıyacağı bir rol acaba yapabilir misin ?tubaunsalzorrolleristiyormus5c4e1db8e5010alt
Big Grin
ZORLAMA ROLLER İSTİYORUM! 1548623284 1548623284 tubaunsalzorrolleristiyormus5c4e1db926345tubaunsalzorrolleristiyormus5c4e1db926345 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertubaunsalasda&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BAZI SİNEMA FİLMLERİNDE VE DİZİLERDE OYUNCULUK YAPAN TUBA ÜNSAL, ZOR ROLLER İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ NTV'deki 'Bayramda Yüz Yüze' programında Gani Müjde ile bir araya gelen Tuba Ünsal, oyunculuk hedeflerinden bahsetti Zuhal Olcay ile birlikte kısa süren bir dizide Kürt kızını oynadığını anlatan Tuba Ünsal, karakterinden çok etkilendiğini ve iyi bir performans uygulamak için fazla çalıştığını anlattı 'Birisi bana güvensin, ben çok daha baski rollerin altından kalkarım' diyen Ünsal, 4 ay süren Hollywood macerasından da bahsetti 'Senin işinin en iyi yapıldığı yer orası, niye denemeyesin şansını' diyerek Hollwood'a göz kırpan Tuba Ünsal, yazın her tarafta gideceğini ifade etti Televizyon Gazetesi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.